Samsung julkisti Unpacked 2015 -tapahtumassa uudet lippulaivapuhelimensa, Galaxy S6:n ja S6 Galaxy edgen. Uutuusmallien pinnat ovat lasia ja metallia, jotka yhdistyvät saumattomasti ajattoman tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Puhelimen etu- ja takapinnat ovat Corning Gorilla Glass® 4 -lasia, joka on tehty täysin uudella ja innovatiivisella valmistustekniikalla. Se tarjoaa aiempaa paremman heijastukseneston ja tekee puhelimesta kestävämmän. S6 ja S6 edge tulee saataville jalokivisävyinä, mukaan lukien Emerald Green ja Blue Topaz -väreinä.

Galaxy S6 edge on markkinoiden ensimmäinen puhelin, jossa näyttö kaareutuu puhelimen kummallekin reunalle. Tyylikkäästi ja minimalistisesti muotoiltu puhelin tarjoaa lisäksi täysin uusia mahdollisuuksia ja toimintoja. Käyttäjä voi erotella värikoodeilla suosikkikontaktit ja päättää kummalle reunanäytölle tiedot näiden saapuvista puheluista ja viesteistä ilmestyvät. Puhelut voi hylätä automaattisella poissaoloviestillä, kun laittaa sormen sisäänrakennetulle sykemittarille.

Samsungin lippulaivoissa on 5,1 tuuman QHD Super AMOLED -näyttö (1440 x 2560), joka on Galaxy S5:n näyttöä peräti 20 prosenttia valovoimaisempi. Näyttö tarjoaa luonnollisen väritoiston ja silmiä hivelevän terävän kuvan. Kirkkaampi näyttö tekee puhelimesta entistä sopivamman myös ulkokäyttöön.Laitteessas on myös entistä nopeampi pikalataustoiminto ja sisäänrakennettu langaton lataus

Uutuusmalleissa on myös edeltäjäänsä vikkelämpi pikalataustoiminto, joka tarjoaa jopa neljä tuntia käyttöaikaa 10 minuutin latauksella. Akku latautuu täyteen valmiuteen 80 minuutissa. Sekä Galaxy S6:ssa että S6 edgessä on sisäänrakennettu langaton lataus. GS6 / GS6 edge tarvitsee vain asettaa langattomaan lataustelakkaan (lisävaruste), jolloin laturikaapelit voi unohtaa. Akku latautuu tyhjästä täyteen, langattomasti noin kolmessa tunnissa. Mukana on myös Ultra Power Saving mode -virransäästötila, joka sulkee tarpeettomat toiminnot ja pidentää valmiustilan akkukestoa huomattavasti

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy S6:ssa ja S6 edgessä on Quad 2.1GHz + Quad 1.5GHz Octacore -suoritin, kolme gigatavua muistia ja 32 /64 /128 GB sisäistä talennustilaa. Laitteissa on QHD (2560x1440) Super AMOLED -näyttö, jonka pikselitiheys on peräti 577 ppi. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 5.0 Lollipop. Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat: WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac (2,4 / 5 GHz), HT80 (MIMO 2x2) 620Mbps Dual-band Wi-Fi Direct, Mobile Hotspot, Bluetooth v4.1, A2DP, LE, apt-X, ANT +, USB 2.0 NFC-tuki. Samsung KNOX -tietoturva esiasennettuna. Värivaihtoehdot: White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (S6, 128 GB -mallissa) ja Green Emerald (S6 edge, 128 GB -mallissa).

Samsungin lippulaivamallit tulevat myyntiin huhtikuussa 2015. Suositushinnat 849 - 1099€