LG Electronics esitteli Barcelonassa neljä erikokoista ja -hintaista puhelinta: 4,7 tuuman LG Spirit 4G LTE, 4,5 tuuman LG Leon 4G LTE ja LG Leon sekä 4 tuuman LG Joy.* Spirit- ja Leon-malleissa on LG:n ainutlaatuinen Rear Key -ratkaisu, eli kaikki fyysiset painikkeet löytyvät puhelimen takaa. Rear Keyn ansiosta painikkeet ovat helposti käytettävissä ja puhelimen reunukset ovat erittäin ohuet. Lisäksi puhelinten hieman kaareva muotoilu tekee laitteista omaleimaisen näköisiä. Puhelinten suorituskykyinen laitteisto, premium-muotoilu ja älykkäät toiminnot tarjoavat tasapainoisen yhdistelmän tyyliä ja käytettävyyttä edulliseen hintaan.

LG Spirit 4G LTE -puhelimessa on 4,7 tuuman IPS-näyttö, joka perustuu yleensä vain kalliimmista malleista löytyvään in-cell touch -tekniikkaan. Sen ansiosta lasin ja LCD-paneelin väliin jäävä tila on erittäin pieni, mikä parantaa kosketusominaisuuksia ja kuvanlaatua. Lisäksi tekniikka mahdollistaa erittäin ohuet reunukset.

Kompaktimpi LG Leon on varustettu 4,5 tuuman IPS-näytöllä ja in-cell touch -tekniikalla. Myös Leon-mallissa on ergonominen, kaareva muotoilu. Jotta asiakkailla olisi mahdollisimman paljon valinnanvaraa, Leonin saa sekä 4G- että 3G-yhteydellä varustettuna. LG Joy on tuotesarjan pienin puhelin, ja se tulee saataville 3G-yhteydellä. Joy-mallissa on 4 tuuman näyttö ja kätevä muotoilu.

LG:n uusissa keskitason puhelimissa on useita ominaisuuksia, jotka kehitettiin alun perin premium-puhelinmalleihin. KnockON- ja Knock Code -toiminnot tekevät puhelimen näytön herättämisestä ja lukitsemisesta helppoa pelkällä napautuksella. Gesture Shot -toiminto helpottaa selfie-kuvien ottamista. Käden laittaminen nyrkkiin näytön edessä käynnistää automaattisen kolmen sekunnin ajastimen. Myös Glance View, joka esiteltiin G Flex2:n myötä, on edistynyt toiminto. Pyyhkäisemällä pois päältä olevaa näyttöä sormella ylhäältä alas saat näkyviin ilmoitukset, kuten kellonajan, viestit ja vastaamatta jääneet puhelut.

LG Spirit 4G LTE lanseerataan Suomessa maaliskuun aikana 199 euron suositushintaan. Kolme muuta mallia lanseerataan toisen neljänneksen aikana. Laitteiden suositushinnat ovat 159 euroa (LG Leon 4G LTE), 119 euroa (LG Leon) ja 99 euroa (LG Joy).