LG Electronics esitteli Mobile World Congress 2015 -tapahtumassa LG Watch Urbane -älykellon, joka on uusin tulokas yhtiön Android Wear -järjestelmään perustuvien älykellojen tuoteperheessä. 

LG Watch Urbane perustuu samaan 1,3 tuuman P-OLED-näyttöön kuin edeltäjänsä LG G Watch R. Watch Urbane on kuitenkin valmistettu hopeanvärisestä ruostumattomasta teräksestä, minkä ansiosta kellon ulkoasu on elegantimpi. Kelloon kuuluu musta, ompeleilla koristeltu nahkaranneke, jonka voi myös vaihtaa mihin tahansa 22 millimetrin kellorannekkeeseen. Näin käyttäjä voi muokata LG Watch Urbanen ulkoasun joko tyyliinsä tai tilanteeseen sopivaksi.

Laitteessa on intuitiivinen, kosketuksella ohjattava Android Wear -käyttöjärjestelmä. Kello näyttää puhelut, sosiaalisen median ilmoitukset ja reittiohjeita Google Mapsin avulla. Laite tukee Android 4.3 -versioon tai uudempaan versioon perustuvia älypuhelimia. LG Watch Urbane tukee G Watch R:n tavoin suurinta osaa suosituimmista Androidin kuntoilusovelluksista, ja se on varustettu PPG-sensorilla, joka mittaa pulssisi keskiarvon. Watch Urbane sopii siis myös urheilukäyttöön.

Hinta ja saatavuus
LG Watch Urbane lanseerataan Suomessa huhtikuun aikana 349 euron suositushintaan.