DNA:n 4G LTE –verkossa on nyt yli kymmenen kertaa enemmän liikennettä kuin vielä alkuvuonna. Ylivoimaisesti eniten 4G-verkon liikennemäärää kasvattavat puhelinten kautta katsottavat videot

DNA MatkaTV –palvelu ja muut sovellukset ovat tuoneet television ja on-demand-videot kaikkien taskuihin ja käsilaukkuihin. Myös pilvessä olevat tallennuspalvelut ovat jo hyvin yleisesti käytössä, ja verkkokokousten, etätöiden ja toimintapelien on jo kauan tunnistettu hyötyvän 4G LTE -nopeuksista. 

- LTE-nopeuksissa TV-sovellukset ja muutkin vaativat palvelut toimivat langattomasti yhtä sujuvasti kuin kiinteässä verkossa, toteaa DNA:n tuotantojohtaja Antti Jokinen

DNA laajentaa LTE-verkkoaan yhtä aikaa useissa kohteissa eri osissa Suomea. Syksyn kuluessa LTE –verkkoa on rakennettu suurimpien kaupunkien lisäksi Järvenpäähän, Keravalle, Kiteelle, Lappeenrantaan, Lohjalle, Mikkeliin, Nilsiään, Sotkamoon ja Tuusulaan, joissa LTE-peittoalueet kattavat nyt niiden liikekeskustat. 

 DNA:n 4G LTE –verkon laajennuksen toimintamallina on rakentaa taajamiin yhtäjaksoisen tukiasemakannan muodostamia vahvoja kuuluvuusalueita. Vahvat tukiasemaverkostot mahdollistavat hyvät nopeudet sisä- ja ulkotiloissa ja sekä liikkeellä että paikallaan ollessa.

4G LTE -verkko tavoittaa tällä hetkellä yli 2 miljoonaa suomalaista.