Buster S on uusittu totaalisesti koko paatti. Kalastusvarustepakettiin kuuluvat vapalaatikko, kalastusistuimella varustettu heittotaso sekä keulamoottoriteline. Kahvaohjattavaan Buster S -malliin on saatavilla lisäksi vapalaatikon kylkeen asennettava moottorin mittariteline.  Hauenkalastajien yleisin vapamitta on 8,5 jalkaa ja niitä mahtuu laatikkoon keloineen helposti 5–6 settiä. Kalastushetken aikana vavat saa kätevästi riviin heittotasolle.


Vapalaatikko on käytännöllinen lisäsäilytystila muullekin tavaralle esimerkiksi mökkimatkan ajaksi. Samat varusteet sopivat kahvaohjattavan veneen lisäksi myös Buster S:n sivu- ja keskipulpettiversioihin. Varusteet voidaan myös irrottaa veneen käyttötarkoituksen muuttuessa.

Heittotaso tarjoaa kalastajille korotetun turkin, joka parantaa näkyvyyttä ja helpottaa vapakalastusta. Heittotason alla on  säilytystilaa retkitarvikkeille ja kalastusvarusteille. Säilytystilat avautuvat kahden heittotason takareunaan sijoitetun suuren kannen kautta. Heittotason etureunassa on Buster S:n perusvarustukseen kuuluvan keulalaatikon lisäksi erillinen säilytystila esimerkiksi ankkurille ja lepuuttajille. Heittotasoon kuuluu irrotettava kalastusistuin.

Buster S 2017

• Pituus 4,43 m
• Leveys 1,81 m
• Henkilöluku 4
• Koneteho 20–30 hv