Uuden zoom-objektiivin laaja polttovälialue 100–400 mm mahdollistaa kuvaamisen sekä läheltä että kaukaa. Objektiivin uudessa optisessa rakenteessa on entistä parempi 4 askeleen optinen kuvanvakain, joka vähentää kameran tärähtelystä johtuvaa epätarkkuutta kuvattaessa pitkiltä etäisyyksiltä. Käytettävissä on kolme tavanomaisiin kuvausolosuhteisiin mukautettua kuvanvakaintilaa. Canonin rengasmallinen ultraäänimoottori varmistaa nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen.

Uusi zoom ja edistyksellisiä ammattiominaisuuksia

Objektiiviin on tehty runsaasti päivityksiä Canon-kuvaajilta saadun palautteen perusteella. Käyttöön on otettu muun muassa EF-zoom-objektiiveille tunnusomainen kiertämällä käytettävä zoomauksen säätö. Uudessa mekanismissa on muunneltavalla kiertovoimalla toimiva zoomauksen säätörengas, jolla voidaan vaikkapa zoomata nopeasti tai lukita zoom haluttuun polttoväliin. Näin sommittelu säilyy, vaikka zoomia kosketettaisiin vahingossa.

Maineikkaasta L-sarjasta tuttujen ominaisuuksien ja vankan rakenteen ansiosta
objektiivi soveltuu käytettäväksi myös vaativissa sääoloissa. Pöly- ja kosteussuojaus varmistaa ongelmattoman toiminnan ja kestävyyden haastavassa ympäristössä. Objektiivin etu- ja takaelementeissä on fluoripinnoite, joka ehkäisee lian tarttumista linssin pintaan, jotta kuvanlaatu pysyy hyvänä.

EF 100–400 mm f/4,5–5,6L IS II USM:n tärkeimmät ominaisuudet

       Monikäyttöinen ja helposti mukana kulkeva supertelezoom-objektiivi

       Erinomainen kuvanlaatu koko kuva-alalla

       4 askeleen kuvanvakain

       Eri tilanteisiin mukautettava zoomaussäädin

       Nopea ja lähes äänetön tarkennus

       Luotettava toiminta myös vaativissa sääoloissa