Päivän sana tv-maailmassa on äänetoiston parantaminen. Tällä asialla on nyt myös LG ja sen vehkeitä voi käyttää myös mobiilin päätelaitteen avulla.

Pohjoismaisen tutkimuksen mukaan suurin osa  kuluttajista sijoittaa televisionsa TV-tason päälle ja käyttää vain television omaa äänentoistoa. LG:n SoundPlate tarjoaa korkealaatuisen, langattoman äänentoistokokemuksen , joka sopii tv-tasolle itse töllöttimen alle. 

Uusissa malleissa on myös ulkoinen, langaton subwoofer, joka tuottaa syvemmän bassokokemuksen. Laitteet ovat suunniteltu yhteensopiviksi 32–55 -tuumaisten televisioiden kanssa.

Täyteläisiä ääniä uusista Soundbar-järjestelmistä

LG:n Soundbar-järjestelmät sopivat täydellisesti yhteen seinällä olevien televisioiden kanssa. Ohuutensa ansiosta ne sopivat myös television jalustaksi peittämättä näyttöä mitenkään. Modernisti muotoiltujen vuoden 2014 mallien värit ovat hopea, metalli ja harmaa. 

Uudet, muotoilultaan ja ulkonäöltään yhtenäiset mallit NB5540N, NB4540N ja NB3540N on suunniteltu yhteensopiviksi 42–55 tuumaisten televisioiden kanssa. Kaikissa malleissa on langaton subwoofer ja langattoman yhteyden television kanssa mahdollistava LG Soundsync-ominaisuus. Tämä vähentää tarvittavien johtojen määrää ja tekee pohjoismaisen kuluttajan toiveiden mukaisesti television ympäristöstä eleettömän tyylikkään.

LG:n Soundbar-järjestelmää voidaan esimerkiksi ohjata älypuhelimella, jota voi käyttää yleiskaukosäätimenä, ja jolla voi helposti ohjata sekä televisiota että äänentoistojärjestelmää. Täydellistä kuuntelukokemusta haluaville todellisille hifiharrastajille on tarjolla HD-tasoista ääntä (24bit/192kHz) tukeva huippumalli NB5540N.

Fiksu, tyylikäs, tehokkaalla elokuvateatteritason äänellä varustettu järjestelmä

Kotiteatteriharrastajille, jotka haluavat nauttia parhaasta mahdollisesta surround-kokemuksesta mukavasti kotisohvallaan, LG tarjoaa BH9540TWN-äänentoistojärjestelmässä uuden päivitetyn version 9.1-kanavaisesta äänentoistosta sekä mallissa BH7540TWN uuden version perinteisestä 5.1-kanavaisesta äänentoistosta. 

Myös tässä tuoteryhmässä LG on panostanut korkeaan äänenlaatuun ja joustavaan kotiteatteriratkaisuun, joka tarjoaa käyttäjälle langattomat takakaiuttimet sekä älykkäitä ominaisuuksia kuten helpon sisällön suoratoiston Wi-Fi Direct-toiminnon tai kaksoiskuvan Miracast-toiminnon avulla, skaalauksen Ultra HD -laatuun ja musiikin suoratoiston Bluetooth-liitännän kautta.

Mahtavalla 1460 watin lähtöteholla ja 9.1-kanavaisella äänentoistolla varustetussa huippumallissa BH9540TWN perinteiseen 5.1-kanavaiseen järjestelmään on lisätty neljä ylöspäin suunnattua kaiutinta luomaan tilava, kolmiulotteisen vaikutelman antava äänimaailma. 

LG:n uusien Soundbar-, SoundPlate- ja kotiteatterijärjestelmien arvioidaan tulevan saataville vuoden 2014 ensimmäisellä puoliskolla.  Hinnat eivät vielä ole tiedossa.