Tohatsu julkaisee kaudelle 2014 uudet Eco Sports Light Weight -perämoottorimallit. Nelitahtiset 40- ja 50-hevosvoimaiset uutuusmoottorit ovat teknisesti huippuluokkaa keveydellään, suorituskyvyllään, ympäristöystävällisyydellään ja designillaan.

Nelitahtinen MFS50AETL on kokoluokkansa kevyin, taloudellisin, hiljaisin ja nopein. Se poikkeaa ulkomuodoltaan Tohatsun perinteisestä designista virtaviivaisuudellaan ja urheilullisuudellaan. 

Uutta on myös vaihteiston muotoilu, jonka pienemmän vastuksen ansiosta kiihtyvyys ja nopeus ovat huippuluokkaa.- Uskon, että Eco Sports -moottorit kiinnostavat sellaisiakin veneilijöitä, jotka eivät ole innostuneet Tohatsun perinteisestä muotokielestä, tuotepäällikkö Jussi Alanko Sumeko Oy:stä sanoo.

Suomessa moottorit ovat ensi kertaa nähtävillä helmikuussa Vene 14 Båt -messuilla Helsingissä. Kuluttajien ulottuville moottorit saapuvat maaliskuussa. Eco Sports -moottoreita myyvät valtuutetut Tohatsu-jälleenmyyjät kautta maan.

Tohatsu Eco Sports Light Weight MFS50AETL tekniset tiedot: Moottorityyppi: 4-tahtinen EFISylinterit: 3Teho: 50 hvPaino: 97kgSylinterin tilavuus: 866 cm 3 Tehokas 21 A:n laturi

 www.tohatsu.fi