Teollisuuden käyttöön suunniteltu Led Lenser industrial-mallisto sisältää 3 erilaista valaisinsarjaa. i6 –sarjan kynävalaisimet, i7- ja i9 - mallisarjan käsivalaisimet. Mallisarjan sisällä valaisimen perusominaisuudet ovat samat, jokaisessa mallisarjassa on paristokäyttöinen ja ladattava malli. Lisäksi löytyy erilaisin akuin tai varustein olevia malliversiota erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Käyttökytkimestä voit valita tehokkaan yleisvalon tai häikäisemättömän lähityövalon, valokeila voidaan kohdentaa yhdellä kädellä ja säädetty valokeila voidaan myös lukita haluttuun asentoon. Ladattavissa malleissa lataus on vaivatonta. Aseta valaisin lataustelakkaan ja kytke lataustelakka tietokoneen USB-porttiin tai erikseen hankittavaan USB -verkkopistokkeeseen.

i6R on ladattava alumiini runkoinen kynävalaisin. i7 – mallisarjan valaisimet valaisevat 220/25 lm valoteholla Sarjasta löytyy esimerkiksi kahdella akulla oleva i7 DR, käytättäessäsi valaisinta ja voit samanaikaisesti ladata toista akkua. i9 -mallisarja valaisee 400/40 lm valoteholla. i9R Iron mallissa olevan Safety Ytrion Cell -akun latausaika on erittäin lyhyt, vain 2 tuntia.

Fikkarit maksavat 74,50 - 170€