Uutuudessa on kaikki Asha-alustan tarjoamat toiminnot, mm. toinen aloitusnäyttö Fastlane, joka mahdollistaa nopean pääsyn omiin sosiaalisen median suosikkiyhteisöihin sekä usein käytettyihin sosiaalisen median sovelluksiin, kuten Line, WeChat ja WhatsApp. Nokia Asha 230:n kameran saa aktivoitua kätevästi yhdellä lukitusnäytön pyyhkäisyllä ja myös kuvien jako sosiaalisiin verkostoihin onnistuu yhdellä painalluksella. Tulossa oleva ohjelmistopäivitys tuo Nokia Asha 230:aan 7GB ilmaista tallennustilaa Microsoftin OneDrive-pilvipalvelussa, sekä mahdollisuuden varmuuskopioida valokuvat sinne automaattisesti.

Nokia Asha 230:n arvioitu hinta ennen veroja ja muita kuluja on 45 euroa, tehden siitä kaikkein edullisimman kosketusnäytöllä varustetun Asha-puhelimen. Laite on saatavilla sekä single- että Dual-SIM-versioina. Laitteen myynti alkaa heti valikoiduilla markkinoilla Aasian ja Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Intiassa, Latinalaisessa Amerikassa sekä Lähi-idän ja Afrikan alueella.

Nokia esitteli myös edullisimman internet-yhteydellä varustetun puhelimensa, kauniisti muotoillun Nokia 220:n. 2.4:n tuuman näytöllä sekä pöly- ja roiskevesisuojatulla näppäimistöllä varustettu värikäs Nokia 220 on erinomainen vaihtoehto kokea  internet ensimmäistä kertaa. Laitteessa on esiasennettuna Facebook, Twitter sekä Bing-haku. Nokia 220:n arvioitu hinta ennen veroja ja muita kuluja on alkaen 29 euroa, ja se tulee myyntiin heti sekä Single- että Dual-SIM-versioina Aasian ja Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Intiassa, Latinalaisessa Amerikassa sekä Lähi-idän ja Afrikan alueella.

 

Nokia 230 on todennäköisesti ja pian tuttu näky kehittyvissä talouksissa maailman sivu. Kilpailu tosin on kovaa.