Yksi Coach Live-palvelun ensimmäisistä käyttöönottajista on Flyinge, kansainvälinen hevosalan koulutuskeskus Ruotsissa.

Ruotsalainen huippuratsastusvalmentaja Ann-Louise Gustafsson on ottanut FilmMe Coach Live-palvelun jo säännölliseen käyttöön omien valmennettaviensa kanssa. Gustafsson on pitänyt valmennuksia Coach Liven avulla yli tuhannen kilometrin päässä asuville ratsastajille.

”Coach Liveä käyttäessä unohtaa yllättävän helposti, ettei ole samassa tilassa ratsukon kanssa. Ratsastajille se tekee valmentautumisen helpommaksi ja edullisemmaksi, kun ei enää tarvitse joka kerta lennättää valmentajaa tuhansien kilometrien päästä paikan päälle.”

Pisin välimatka valmentajan ja valmennettavan välillä Coach Liveä käytettäessä on tähän mennessä ollut Suomi – Luxemburg, mutta käytännössä valmentaja voi pitää valmennusta mistä päin maailmaa tahansa.  Palvelun mukanaan tuomat mahdollisuudet eivät myöskään rajoitu pelkästään ratsastukseen, vaan FilmMe-videokuvausjärjestelmää ja sitä kautta myös Coach Live-palvelua voi tulevaisuudessa käyttää lähes missä tahansa urheilulajissa, sekä esimerkiksi esiintymiskoulutuksessa.

 FilmMe on FilmMe Group Oy:n kehittämä videokamerajärjestelmä, joka seuraa kohdettaan automaattisesti zoomaten. Kun käyttäjä saapuu alueelle, jonne on asennettu FilmMe:n videokamerajärjestelmä, tunnistaa videokamera käyttäjän tämän rannekkeesta.

Käyttäjä painaa rannekkeessaan olevaa nappia ja videokamera käynnistää kuvauksen seuraten kohdettaan zoomaten. Kun käyttäjä painaa samaista nappia uudestaan, loppuu kuvaus ja video latautuu automaattisesti tämän henkilökohtaiselle tilille osoitteeseen  www.filmme.tv.