Uudistunut Vespa Primavera on kaupunkiskootteristin tämän kevään ehdoton must. Vespa Primavera esiteltiin ensi kertaa vuonna 1968. Se edusti uudenlaista nuorisokulttuuria ja vapautta ja nousi vauhdilla etenkin nuorten hittituotteeksi. Primavera on ollut siitä lähtien yksi rakastetuimmista Vespa-malleista.

Legendaarinen Vespa Primavera palaa nyt uudestisyntyneenä. Uuden Primaveran muotoilu on hienostuneen nykyaikainen, mutta Vespalle tunnusomaisen aikaa kestävä ja tyylikäs. Teknisiltä ominaisuuksiltaan se on tehty tämän päivän tarpeita vastaavaksi. Primaverassa on uusi, suurempi istuin, LED-ajovalot edessä ja takana, tuuman suurempi takapyörä sekä digitaalinen mittaristo. Primaveraa tuodaan Suomeen kolmella tehokkaalla, mutta taloudellisella eri moottorivaihtoehdolla: 50 cc, 125 cc ja 150 cc.

Värien sinfoniaa

50-kuutioista Primaveraa (4T) on saatavissa sinisenä, punaisena, valkoisena ja mustana, 125-kuutioista (3V) ruskeana, punaisena ja valkoisena. Nämä mallit tulevat jälleenmyyjien liikkeisiin helmikuussa. 150-kuutioinen Primavera 150 3V ABS saapuu heinäkuussa sinisenä ja mustana. Mallissa on ABS-jarrut, jotka lisäävät ajoturvallisuutta.

Vespa Primaveran Suomen ensiesittely tapahtuu MP 14 Moottoripyöränäyttelyssä. Suositushinta: alkaen 3 190 €. 

www.vespa.fi.