Samsungin kaksi uutta älypuhelinta, Galaxy A5 ja Galaxy A3, ovat nyt ennakkomyynnissä. Puhelinten kuoret ovat kokonaan metallia, ja jokapäiväisen elämän tallentaminen ja jakaminen sosiaalisessa mediassa on tehty niissä erityisen helpoksi. A-sarjan puhelimissa on myös mukautuva Super AMOLED -näyttö, jossa värit ja kontrasti säätyvät automaattisesti vallitsevan ympäristön mukaan.

Galaxy A5 ja Galaxy A3 ovat Samsungin ohuimmat puhelimet. Ne miellyttävät erityisesti yksinkertaisesta ja selkeästä muotoilusta pitävien silmää. Molempien puhelinten kokonaan metallinen runko tuntuu hyvältä kädessä. Uusista puhelimista voi valita juuri itselle sopivan mallin ominaisuuksien, värin ja koon osalta  Galaxy A5:ssa on 5-tuumainen näyttö ja Galaxy A3:ssa 4,5-tuumainen. 

Molemmissa malleissa on viiden megapikselin etukamera, jonka innovatiiviset ominaisuudet helpottavat selfien ottamista. Ultra Wide Shot- ja Auto Selfie Mode -tilat mahdollistavat kuvien ottamisen ääniohjauksella tai kättä heilauttamalla. Selfiet voidaan jakaa suoraan sosiaalisen median palveluissa. Puheluiden aikana Always Clear Voice Auto Control -toiminto poistaa taustamelua ja tekee äänestä selvemmän. Kuvat ja videot on nopeaa jakaa ystäville 4G-yhteyden avulla.

 

Galaxy A7 tulossa

Myöhemmin keväällä julkaistaan myös 5,5-tuumaisella näytöllä varustettu Galaxy A7, joka sopii täydellisesti elokuvien katsomiseen ja monien asioiden tekemiseen yhtä aikaa. Galaxy A7 mahdollistaa useiden sovellusten avaamisen ikkunoihin samanaikaisesti.

TiedotGalaxy A5 ja A3 tulevat kauppoihin 18. helmikuuta. Värivaihtoehtoina ovat Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver ja Champagne Gold. Galaxy A5:n suositushinta: 429 euroa. Galaxy A3:n suositushinta: 329 euroa. Galaxy A7 tulee saataville samoissa väreissä myöhemmin keväällä. Suositushinta: 529 euroa.