Galaxy K zoomissa on edistykselliset valokuvausominaisuudet puristettuna pieneen.Puhelin on ergonomisesti suunniteltu, se istuu mukavasti käteen ja sujahtaa vaivatta taskuun. Zoom-objektiivi pystyy 10-kertaiseen optiseen suurennokseen ( 24-240mm ). Pitkällä polttovälillä otetut muotokuvat saavat pääkohteen näyttämään luonnolliselta ja terävältä, taustan toistuessa kauniin epäterävänä. Optinen zoom pitää kuvanlaadun erittäin korkeana, eikä otetusta ruudusta tarvitse tehdä enää kuvaa huonontavia osasuurennoksia.

Objektiivissa on myös kunnollinen laajakulma ( 24mm ), joka auttaa kuvaajaa ahtaissa paikoissa. Laitteessa on 20,7 megapikselin BSI CMOS-kenno. Kamera on varustettu optisella kuvanvakaimella, joka huolehtii siitä, että otetut kuvat ovat teräviä myös niukemmassa valossa ja kun kuvattaessa käytetään pidempää polttoväliä. Kamera tallentaa lisäksi tarkkaa FullHD-videokuvaa. Lisävaloa vaativia hetkiä varten puhelimessa on tehokas Xenon-salama.

Galaxy K zoomissa on monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät sillä otetuista kuvista priimaa. AF/AE-separation toiminto varmistaa tarkkuuden ja valotasapainon olosuhteista riippumatta. Seuraavan sukupolven ProSuggest-toiminnossa on mukana viisi erilaista suodatustilaa ja Selfie Alarm -toiminto helpottaa ajoitettujen omakuvien ottamista. Object Track -toiminto varmistaa sen, että liikkuvatkin kuvauskohteet pysyvät terävinä. Kamerassa on myös käsisäädot sekä HDR vaativammalle kuvaajalle.

Samsungin objektiivi tulee aika räyhäkkäästi esille kauempana olevia kohteita kurotellessa.

 

Kameraominaisuuksien lisäksi Galaxy K zoomissa on uusimman Galaxy S -sukupolven älypuhelinominaisuudet mukaan lukien Ultra Power Saving -toiminto, joka tekee näytöstä mustavalkoisen ja sammuttaa kaikki tarpeettomat toiminnot, jotta akku ei pääse loppumaan kesken. Mukana on myös kattavat S Health 3.0 -ominaisuudet, jotka auttavat käyttäjää tuntemaan oman kehonsa paremmin. Pro Studio -työkaluilla onnistuu näppärästi kuvien ja videoiden käsittely. Nyt sinulla on mukanasi kompaktissa paketissa aina kaksi laitetta samaan aikaan, älypuhelin ja oikea zoomkompaktikamera.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy K zoomissa on Hexa core -suoritin (1.3GHz Quad-Core + 1.7GHz Dual-Core Processor) ja 4,8 tuuman HD Super AMOLED-näyttö (1280 x 720). Käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.4 (Kitkat). Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat BT 4.0 BLE, WiFi: 802.11 a/b/g/n 2.4+5GHz, HT40, USB 2.0, NFC. Laitteessa on 2 GB:n RAM-muisti ja 8GB:n tallennuskapasiteetti* ja tuki MicroSD-korteille 32 GB asti. Mitat: 137.5 x 70.8 x 16.6 (20.2) mm, paino: 200g. Akku 2,430mAh. Galaxy K zoom on kaupoissa kesäkuussa ja sen suositushinta on 529 euroa.