Sen lisäksi, että S5 Activessa on vesi- ja pölytiiveyden kattava IP67-luokitus, on se saanut sotilastason MIL-STA-810G -suojaluokituksen.

Mukana on myös kattavat S Health -ominaisuudet ja sisäänrakennettu sykemittari. Ne tekevät puhelimesta täydellisen treenikaverin. Käyttäjä voi valvoa omien juoksulenkkien pituuksia, kunnon kehitystä, ruokavaliota ja sykettä. S5 on älypuhelin, joka ei rajoita käyttäjäänsä millään tavoin.

Galaxy S5 Activessa fyysiset painikkeet, joilla pääsee nopeasti käsiksi omiin suosikkitoimintoihin. Myös kosketusnäyttöä voi käyttää hanskat kädessä.

Huippukamera ja -näyttö

S5 Active-mallissa on FullHD Super AMOLED -näyttö, joka toimii säässä kuin säässä. Puhelimessa on 16 megapikselin kamera, jonka valotusta ja värejä voi säätää nopeasti lennosta. Videota älypuhelin tallentaa silmiä hivelevällä UHD-tarkkuudella (3840 x 2160).

Samsung Galaxy S5 Active tulee myyntiin dark green ja titanium silver -värivaihtoehdoilla marraskuussa. Sen suositushinta on 649 €.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy S5 Activessa on 2.5 Ghz:n neliydinsuoritin, 5.1 tuuman FullHD Super AMOLED -näyttö ja Android 4.4 -käyttöjärjestelmä, Laitteessa on 2 GB RAM-muisti ja MicroSD-yhteensopivuus 128 GB asti. Yhteysominaisuuksin lukeutuvat: Bluetooth®: 4.0 (BLE, +), USB 2.0, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 MIMO ja NFC. Akku: 2800 mAh. Anturit: kiihtyvyysanturi, GPS, gyroskooppi, kompassi, sykemittari ja barometri.