COAST on ainutlaatuinen laajakeilavalaisin, jonka ideana on valaista erinomaisesti niin lähelle kuin kauas. Coast tarjoaa parasta valoa vapaa-aikaan, ammattikäyttöön ja kotiin: mallisto kattaa niin käsi-, otsa- kuin lyhtyvalaisimet.

COAST-valaisin erottuu kilpailijoistaan edistyksellisten ominaisuuksiensa ja säädettävyytensä ansiosta. COAST-valaisimille ominaisia erikoisuuksia ovat mm. Fingertip Speed-Focus Control™ -säätömekanismi, jonka ansiosta valon voi säätää tarkaksi lähelle ja kauas. Bulls Eye™ -kaksoisvalo puolestaan tarkentaa valokeilan kaukana olevaan kohteeseen, kun tehokeilaa ympäröi reunavalo.

Innovatiiviset COAST-valaisimet tekevät elämästä turvallisempaa, helpompaa ja hauskempaa. COAST-valaisimet maahantuo Normark Suomi Oy. Mittavat takuuajat kertovat luottamuksesta COAST-laatuun: kaikilla käsi- ja otsavalaisimilla on 5 vuoden takuu, kaikilla lyhdyillä 2 vuoden takuu.

Lisätietoja mallistosta löydät osoitteesta www.coastfinland.fi » Hyödynnä samalla COAST-mediapankinmateriaaleja - salasana on “kuvapankki"

Maahantuonti ja markkinointi: Normark Suomi Oy, Aholaidantie 3, 40320 JYVÄSKYLÄ

email: info@normark.fi, www.normark.fi