MP-messut perjantaista sunnuntaihin 30.1. – 1.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä tarjoaa omaa ohjelmaa nuorille ja lapsille. Moottoripyöräilijöitä innostetaan ajamaan entistä enemmän ja naisiakaan ei ole unohdettu. Naiset voivat tulla tutustumaan MP-messuihin perjantaina kaksi yhden hinnalla.

Messukeskuksessa on MP-messujen aikana paljon nuoria, sillä samaan aikaan järjestetään suuri pelaamisen tapahtuma Winter Assembly. Tapahtumaan osallistuvat noin 3000 pelaajaa pääsevät MP-messuille veloituksetta.

Mopokorttilaiset voivat ostaa MP-messuille mopokorttilipun. Lipun hintaan (16 e)  kuuluu kerroshampurilaisateria Messukeskuksen Hesburgerissa tai Pizza Meal -ateria Pizza&Grill-ravintolassa. Viime vuonna ensimmäistä kertaa käytössä ollut lippu houkutteli paikalle lähes 1700 mopokorttilipun ostajaa. 

Nuoremmille esitellään MP-messuilla minimotoa, minicrossia ja minitrialia, joita voi myös kokeilla Junior Race Parkissa. Alaikärajaa kokeilulle ei ole. Apua ja tietoa saa osaavalta henkilökunnalta, mallia näyttävät lajien harrastajat. 

Enduro esittäytyy MP-messuilla vahvasti.  Perjantaina on kansallinen kilpailu. Superenduron MM-osakilpailut ajetaan lauantaina (naiset) ja sunnuntaina (juniorit ja miehet).

Säpinää MP-messuilla, perjantaina kaksi naista yhden hinnalla!

Perjantaina 30.1. on messuilla naisten päivä ja kaksi naista pääsee messuille yhden hinnalla. Silloin järjestetään myös MP-messujen Biker’s Date, moottoripyörähenkinen napakymppi, jonka juontaa tv:stä tuttu Kari Salmelainen. Perjantaina 30.1. klo 18 ja lauantaina 31.1. klo 15.  Biker’s Date -ohjelmassa herra ja neiti x valitsevat itselle sopivan moottoripyöräilykumppanin neideistä ja herroista a, b ja c.

Kisaan sai ilmoittautua tapahtuman verkkosivujen kautta ja halukkaiden määrä yllätti järjestäjät iloisesti. Kisaan oli innolla tulossa noin 100 herraa ja neitiä.  Biker’s Date järjestetään Biker’s Date Cornerissa, jossa muinakin aikoina on käytössä vapaa-  ja varattu-tunnistein varustetut juomamukit.