Buster on uudistanut kokonaan toiseksi pienimmän mallinsa, yleisvene Buster S:n. Neljän hengen veneessä merkittävä uusi ominaisuus on sadevesityhjenevyys, jonka hyödyn huomaa ensimmäisen sateisen kesäviikon jälkeen.Buster S painaa 260 kg ja kulkee kevyesti henkilöauton perässä jarruttomalla trailerilla. Jos moottoriksi valitsee 20-hevosvoimaisen mallin, ei venettä myöskään tarvitse rekisteröidä.

Buster S:n runko on suunniteltu kokonaan uusiksi ja ajo-ominaisuudet ovat kohentuneet selvästi. Moderni ja linjakas runkomuoto erottavat uuden Buster S:n pienten avoveneiden joukosta.

Kolme mallia eri käyttötarkoituksiin

Buster S:stä on saatavilla kolme eri versiota: peräpenkiltä ajettava perusmalli S, sivupulpetilla varustettu S1 ja keskipulpettiversio Scc. Rungon uudistukset näkyvät ja tuntuvat myös veneen sisällä. Käytössä oleva turkkitila on aiempaa mallia selvästi avarampi ja etenkin takapenkiltä ajettavassa perusmallissa tilaa rahdille tai vaikkapa heitto- tai verkkokalastajille on runsaasti.

Buster S -malli korvaa malliston aiemmat XS- ja S-mallit, jotka ovat olleet vuosia suosittuja mökkiveneitä kohtuullisen kokonsa, helpon käsiteltävyytensä ja monikäyttöisyytensä ansiosta. Malliuudistuksen jälkeen Ässää pienempiä malleja on Busterin valikoimassa vain yksi, kolmen hengen Buster Mini.