Kotipihan siistiminen käy nyt kätevästi 136LiL-trimmerillä ja 136LiHD45-pensasleikkurilla. Molemmat koneet ovat akkukäyttöisiä ja painavat vain runsaat 3 kiloa, joten ne ovat käytössä kevyitä ja käteviä.

Kuten muissakin Husqvarnan akkukäyttöisissä tuotteissa, myös uusissa koneissa on tehokkaat 36 voltin litiumioniakut, joka takaa saman tehon ja suorituskyvyn kuin bensiinikäyttöisissä koneissa. Sama akku käy kaikkiin Husqvarnan kannettaviin akkukoneisiin, ja vaihtaminen koneesta toiseen on helppoa. 

Husqvarna 136LiL -trimmeri soveltuu erinomaisesti nurmikon reunojen viimeistelyyn ja myös korkean ja karhean ruohon leikkaamiseen. Koneen käyttömukavuutta parantavat teleskooppivarsi ja säädettävä kahva. Kätevä savE™-toiminto pidentää käyttöjaksoja. Suositushinta 389 euroa sisältäen akun ja laturin.

136LiHD45-pensasleikkuri on erittäin tasapainoinen ja varustettu ergonomisella kahvalla. Leikkurissa on 45 cm pitkä laserhiottu terä, ja se soveltuu erinomaisesti pienten ja keskikokoisten pensaiden ja pensasaitojen leikkaamiseen. Suositushinta 389 euroa sisältäen akun ja laturin.