Nokia XNokia X+ ja Nokia XL on hinnoiteltu vastaamaan nopeasti kasvavaan kysyntään edullisten älypuhelinten markkinoilla, sekä tuomaan Microsoftin ja Lumia-laitteiden palveluita, kuten Skypen, OneDriven ja outlook.com:n yhä useampien saataville.

Nokia Asha 230 on Nokian edullisin täydellä kosketusnäytöllä varustettu Asha. Sen arvioitu hinta ennen veroja ja muita kuluja on 45 euroa.

Nokia 220 on internet-yhteydellä varustettu matkapuhelin, joka tarjoaa myös sosiaalisen median palveluja. Laitteen arvioitu hinta ennen veroja ja muita kuluja on 29 euroa.

Näin Sephen Elop:

"Tarjoamme laitteita neljässä eri kategoriassa, valikoimistamme löytyy ensimmäistä matkapuhelintaan hankkiville suunnatut laitteet, kuten uusi Nokia 220, edullinen kosketusnäytöllä varustettu Asha-tuoteperhe, mukaan lukien tänään esitelty Nokia Asha 230, uudet, pääasiassa kehittyville markkinoille tarkoitetut Nokia X, X+ ja XL -älypuhelimet, sekä Lumia-valikoima, joiden yhteydessä esittelemme suurimmat innovaatiomme ja täydellisen yhteensopivuuden Microsoftin tarjoamien ominaisuuksien kanssa", Elop lisäsi.

 

Lisää Nokia-iloittelua:

http://www.youtube.com/watch?v=_pdTuFWbcNI