LG on tuonut markkinoille uuden pesukoneen ja markkinoi sitä ajanmukaisella tavalla. Haku pesukonevalmistajan Fashion Pilot -testikäyttäjien ryhmään on päättynyt. Testikäyttäjille annetaan haasteita, jotka on mahdollista ratkaista Big-in Combo -yhdistelmäpesukoneen pesuohjelmien ja ominaisuuksien avulla.

”Pyykinpesun ympärillä pyörii runsaasti keskustelua – kuitenkin vain harvat kirjoittavat aiheesta. LG:n testikäyttäjien arviot auttavat meitä osoittamaan myös muille kuluttajille loppukäyttäjien omin sanoin, millä eri tavoin Big-In Combo voi tehdä arjesta helpompaa. Samalla omasta markkinoinnistamme tulee entistä läpinäkyvämpää”, sanoo Daniel Lamborn, LG:n Home Appliances -liiketoimintayksikön markkinointipäällikkö Pohjoismaissa.

Markkinoiden suurin rumpu

LG Big-in Combon pesukapasiteetti on kaksitoista kiloa ja kuivauskapasiteetti kahdeksan kiloa. Se onkin rummultaan suurin markkinoilla oleva kuluttajakäyttöön tarkoitettu yhdistelmäkone. Uskomattomasta kapasiteetistaan huolimatta kone ei poikkea ulkomitoiltaan tavallisista pesukoneista. Big-in Comboa pyörittää LG:n Direct Drive -moottori, jonka ansiosta kone on hiljainen ja kestävä. Ainutlaatuinen 6 Motion -tekniikka mahdollistaa hellävaraisen, pestävän materiaalin mukaan mukautetun pesun. Lisäksi pesukoneessa on höyrytoiminto, joka raikastaa tekstiilit nopeasti, sekä allergiaohjelma, joka puhdistaa pyykin erityisen huolellisesti.

Seuraa LG:n testikäyttäjiäVoit seurata Fashion Pilot -testikäyttäjiä osoitteessa www.lg-fashionpilots.fi, jossa testikäyttäjät kertovat LG Big-in Combon käyttökokemuksistaan henkilökohtaisessa blogissaan. He saavat tietysti pitää Big-in Combo -koneensa kampanjan päätyttyä.

Voita LG:n Big-in Combo Instagram-kilpailussaSamalla kun valitut testikäyttäjät bloggaavat omista kokemuksistaan, muut innokkaat voivat myös voittaa oman 6 Motion -suoravetomoottorilla varustetun Big-in Combo -yhdistelmäpesukoneensa osallistumalla LG:n Instagram-kilpailuun. Osallistu kilpailuun lataamalla sovellukseen kuva erityiskäsittelyä vaativasta suosikkivaatekappalestasi #lgfashionpilotfi-hashtagilla.