Urheilija ohjaa suorituksensa tallennusta älyrannekkeella.

 

Coach Live mahdollistaa etävalmennuksen: valmentaja pystyy vaikkapa seuraamaan ja kommentoimaan ratsukon suoritusta jopa toiselta puolelta maailmaa FilmMe:n lähettämän suoran videokuvan avulla. Järjestelmän kehittäjät ovat taustaltaan hevosihmisiä, siksi ensimmäiset sovellukset ovat ratsastuksen piiristä.

Automaattinen kohteen seuranta

FilmMe on FilmMe Group Oy:n kehittämä videokamerajärjestelmä, joka seuraa kohdettaan automaattisesti zoomaten. Kun käyttäjä saapuu alueelle, jonne on asennettu FilmMe:n videokamerajärjestelmä, tunnistaa videokamera käyttäjän tämän rannekkeesta.

Käyttäjä painaa rannekkeessaan olevaa nappia ja videokamera käynnistää kuvauksen seuraten kohdettaan zoomaten. Kun käyttäjä painaa samaista nappia uudestaan, loppuu kuvaus ja video latautuu automaattisesti tämän henkilökohtaiselle tilille osoitteeseen  www.filmme.tv.

Automaattisen videokamerajärjestelmän asennukset aloitettiin viime heinäkuussa ja nyt niitä on asennettu Suomen lisäksi Espanjaan, Englantiin ja Ruotsiin. Ratsastuksen ja tanssin lisäksi FilmMe:tä voi jatkossa käyttää missä tahansa lajissa, jossa halutaan videoida omaa suoritusta.

FilmMe on palkittu kaikkien aikojen ennätyspisteillä kansainvälisessä Money Talks –sijoittajatapahtumassa Espoossa lokakuussa 2012. Lisäksi FilmMe valittiin Innovation Awardsien ehdokkaaksi maailman suurimmassa hevosalan tapahtumassa, Equitanassa, Saksassa maaliskuussa 2013 lähes tuhannen näytteilleasettajan joukosta.

 CEO Tapio Koivukangas ratsastaa kohti kansainvälistä menestystä.