V10 on LG:n uuden V-sarjan ensimmäinen malli. Toinen näyttö on aina päällä, kaksi etukameraa ja edistyksellinen manuaalinen videokuvaustila ovagt tarvittaessa käytettävissä. Puhelin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kestävä silikonipinta. V10 on saanut hyväksytyn arvosanan riippumattoman kolmannen osapuolen suorittamassa pudotustestissä.

V10 tuo puhelimiin LG Second Screen -konseptin eli OLED-näytön, joka sijaitsee 5,7 tuuman QHD-päänäytön yläpuolella. Toinen näyttö toimii täysin itsenäisesti tai yhdessä päänäytön kanssa. Kun päänäyttö on sammutettu, näkyvät toisella näytöllä ilmoitukset, sää, aika, päivämäärä ja akun tila. Toisen näytön voi myös säätää toimimaan aloitusvalikkona eniten käytetyille sovelluksille päänäytön ollessa käytössä sekä näyttämään tulevat puhelut tai viestit peittämättä isolla näytöllä olevaa näkymää.

MET Laboratories testasi V10-puhelinta tiputtamalla sen toistuvasti 120 sentin korkeudelta useissa eri asennoissa. Testi osoitti, että V10-malli täyttää MIL-STD-810G-luokituksen kestävyysvaatimukset.

V10 on yksi ensimmäisistä älypuhelimista, jossa on täysin manuaalinen tila videokuvausta varten. Teknologia esiteltiin G4-puhelimessa, ja se on nyt tuotu myös videokuvaukseen. Manuaalisessa kuvaustilassa käyttäjä voi luoda laadukkaita videoita säätämällä sulkimen nopeutta, kuvataajuutta, ISO-herkkyyttä, valkotasapainoa ja tarkennusta. Videoita voi tallentaa kolmella eri resoluutiolla (HD, FHD tai UHD) sekä kahdessa eri kuvasuhteessa (16:9 tai 21:9).