LG Electronicsin uusi älypuhelin LG G2 on nyt saatavilla Suomessa. G2:n myötä LG on tuonut markkinoille innovatiivisen älypuhelinmuotoilun ”Rear Key”, jossa painikkeet sijaitsevat puhelimen takapuolella.

Idea saatiin käyttäjätutkimuksesta, jossa havaittiin, että puhelimen koon kasvaessa käyttäjien oli vaikeampi ylettyä sivulla oleviin painikkeisiin. Puhelimen taakse sijoitetut painikkeet antavat käyttäjälle paremman käyttötuntuman.

LG G2 – käyttäjälähtöistä muotoilua ja innovaatioita

Ainutlaatuisen muotoilunsa vuoksi LG G2 on erittäin helppokäyttöinen puhelin, mutta myös ohjelmistopuolella on ominaisuuksia, jotka parantavat ja yksinkertaistavat käytettävyyttä. Koska painikkeet ovat takapuolella, on LG tuonut käyttöön Knock-On-toiminnon, joka mahdollistaa näytön aktivoimisen kaksoisnapauttamalla. 

Answer Me -toiminnolla LG G2 vastaa automaattisesti, kun puhelin asetetaan korvaa vasten. Kun asetat kuulokkeet puhelimeesi, saat myös ehdotuksia sovelluksista ja musiikkisoittimesta, joita mahdollisesti haluat käyttää. Puhelin toimii myös kauko-ohjauksella kotonasi. Lisäksi voit lainata puhelinta ystävillesi tai vaikkapa lapsillesi niin, että he voivat kirjautua puhelimeen pääsemättä käsiin henkilökohtaisiin tietoihisi.

Huippuluokan sisuskaiut

Kuoren alta löytyy markkinoiden kehittynein piirisarjaQualcomm ® Snapdragon™ 800, jonka uskomattoman suorituskykyinen ja yksityiskohtainen grafiikka nostaa älypuhelinkokemuksen kokonaan uudelle tasolle. 

Tehokas, kaareva 3000 mAH:n SiO+-akku mahdollistaa ainutlaatuisen pitkän käyttöajan. G2:n 5,2-tuumainen IPS-näyttö on huippuluokkaa ja tarjoaa upean väritoiston sekä leveän katselukulman. Tämä älypuhelin tekee 13 megapikselin kamerallaan vaikutuksen myös valokuvauksen harrastajiin. Puhelimen kameralla voi helposti ottaa teräviä kuvia käyttämällä optista kuvanvakainta, joka vähentää suttuisuutta ja mahdollistaa terävät kuvat.LG G2:n käyttöjärjestelmänä on Android 4.2 Jelly Bean. 

Lisätietoja LG G2:sta saat LG:n kotisivuilta sekäLG:n viralliselta YouTube-kanavalta.Hinta ja saatavuusLG G2 on nyt saatavilla verolliseen suositushintaan 580 €.