LG Electronicsin osoittaa suomalaisten olevan uskollisia televisiotasoille. Jopa kahdeksan kymmenestä sijoittaa televisionsa siten. Tämä muodostaa suuren kohderyhmän uudelle äänentoistoratkaisulle, litteälle ja huomaamattomalle kaiuttimelle, jonka päälle voi lätkäistä television.

LG SoundPlate-kaiutin on fiksu, helppokäyttöinen ja melkein huomaamaton äänentoistoratkaisu, jonka 120W teho mahdollistaa paremman äänenlaadun tavallisen taulutelevision äänentoistoon verrattuna.

LG:n SoundPlate-kaiutin vie äärimmäisen vähän tilaa ja on helppo asentaa joko langattomasti tai yhtä johtoa käyttäen. Se on yksinkertaisesti tehty suomalaisille televisiotasoja rakastaville sekä sisustustietoisille ihmisille.

Kuinka saat 35 millimetristä paremman äänen?

LG:n SoundPlate LAP340N sopii yhteen 32–55 -tuumaisten televisioiden kanssa ja säästää tilaa televisiotasolla- Laite  on suunniteltu huomaamattomaksi litteäksi kaiuttimeksi, jossa on 4.1-kanavainen äänentoisto 120W teholla ja kaksi sisäänrakennettua subwooferia. 35 millimetriä korkea laite levittää äänen useisiin suuntiin sekä toistaa sekä korkeat että matalat äänet.

Lätyn voi Wireless Sound Sync -ominaisuuden ansiosta liittää langattomasti Magic Remote -kaukosäätimellä ohjattaviin LG:n Smart TV-malleihin. Bluetooth-liitännän avulla LAP340N toistaa musiikkia myös älypuhelimesta tai tabletista.

Verollinen suositushinta malleille LG LAP340N (musta) ja LAP341N (hopea) on 399 €.