Uusi Polaris RZR Cabin on hyvin erilainen mönkijä. Siinä on perusmönkijöistä poiketen valoisa, lämmityslaitteella ja tuulilasinpyyhkimillä ja pesureilla varustettu hytti. Kyseessä on siis Suomessakin ympärivuotiseen käyttöön soveltuva traktorimönkijä, jota saa ajaa maantiellä jo 15-vuotiaat T-ajokortin haltijat. 

Uusi RZR on erittäin turvallinen traktorimönkijä. Siinä on automaattinen neliveto, teräksinen ROPS-turvakehikko, turvavyöt, matkustajan turvakahva ja turvaverkot. Se on myös tavallista mönkijää mukavuuspainotteisempi. Valoisa ja tilava hytti mahdollistaa laitteen käytön vuoden jokaisena päivänä. Hytissä on  liukusivuikkunat, avattava etuikkuna pikalukoilla ja lisäksi ovissa lukot, lämmityslaite ja pesurilla varustettu tuulilasinpyyhkijä. Lisää käytön mukavuutta tuo IRS erillisjousitus, ohjauspyörän korkeuden pikasäätö ja kuljettajan istuimen pikasäätö.

RZR:n kopissa tarkenee lämmityslaitteen avulla ja ovetkin saa lukkoon.

Polaris RZR Cabin on tekniikaltaan mönkijöiden terävintä kärkeä. Laitteessa on tehokas 570 EFI DOHC -moottori Bosch Motronic –moottorinohjauksella, hydrauliset levyjarrut edessä ja takana, hidas ja nopea vaihde eteen, peruutus, vapaa ja pakki. Mönkijässä on myös automaattisesti ja nopeasti kytkeytyvä 100 % neliveto, sähköisesti kytkettävä 1x4 TURF (tasauspyörästö, 2x4 veto - lukkoperä), jonka ansiosta mönkijän kääntösäde pienenee ohjaus kevenee ja mönkijän jättämät jäljet pienenevät. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen ajettaessa asfaltilla, ruohokentillä tai arassa maastossa.