Tarkan säätöpiirin ja edistyksellisten toimintojen ansiosta Devireg™ Touch termostaatin avulla voidaan saavuttaa 12% energiasäästö vanhaan termostaattiin nähden.

Kosketusnäytöllinen laite on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien termostaattien antureiden kanssa. Näin ollen vanhalla voi heittää esim. vesilintua ja lätkäistä numeronäytön tilalle. Kuuden perusasetuksen jälkeen termostaatti on valmis käyttöön. Säädin on myös yhteensopiva useimpien peitelevyjen kanssa. 

Kopiointikoodin avulla asetukset voi kopioida termostaatista toiseen. Koodin avulla voi myös luoda asetukset internetpohjaisessa konfigurointityökalussa ja syöttää sen jälkeen termostaattiin asetukseksi. Lisäksi edistyneillä ajastustoiminnoilla voidaan termostaattiin ohjelmoida matalammat ylläpitolämpötilat ajanjaksoille jolloin asunnossa ei oleskella.

Modernin muotoilun ja tyylikkäiden värien lisäksi DEVIreg Touchin kaksiosainen rakenne mahdollistaa sen asentamisen miltei kaikkiin markkinoilla oleviin kehysjärjestelmiin. Saatavilla olevat värit ovat musta, kirkkaanvalkoinen ja valkoinen.

 

Käy tutustumassa lämmönsäätimeen kokeilemalla 1:1 virtuaalista säädintä osoitteessa www.touch.devi.fi