TempCo Touch E3 on LVI:n Yali-sarjan öljytäytteisten sähkölämmittimien uusin innovaatio, jonka avulla talon lämpötilaa voi säätää napinpainalluksella, vaikka ei olisikaan kotona. Lämmittimet liitetään langattomaan keskusyksikköön, ja WiFillä toimivan kosketusnäytön avulla on mahdollista valita eri toimintoja, hallita lämpötiloja ja seurata kulutusta. Kaiken tämän voit tehdä myös Internetissä esimerkiksi älypuhelimellasi. 


 LVI:n lämmittimien elektroniset termostaatit auttavat myös vähentämään energiankulutusta. Ensin valitaan toivottu lämpötila, ja kun se on saavutettu, termostaatti pitää lämpötilan siinä 0,2 asteen tarkkuudella. 
Yali-sarjan lämmittimissä on käytännöllinen tuuletusohjelma. Jos lämpötila alenee voimakkaasti – esimerkiksi kun ikkuna avataan - lämmitin kytkeytyy pois päältä.  
 
Sarjassa on kolme lämmitintä, joissa on erilaiset etupaneelit. Yali Digitalissa on perinteinen pystyraidoitus, Yali Ramon etupaneelissa on ohuita vaakaviivoja, ja Yali Paradan etupaneeli on täysin sileä. 
 

Hinnat: Yali Digital alkaen 279 euroa, Yali Ramoalkaen 331 euroa ja Yali Parada alkaen 331 euroa. TempCo Touch E3 maksaa noin 299 euroa ja on saatavana huhtikuusta 2015 alkaen.