Maisema on uusi vuorovaikutteinen kanava ja fyysinen tila, jossa katsoja itse pintaa koskettamalla vaikuttaa kokemukseen. Intensiivisen kokemuksen mahdollistaa yhtenäinen seinän levyinen videokuvapinta joka toimii kosketusnäyttönä. 

Pintaa koskettamalla katsojalle avautuu Suomen kartta. Valitsemalla kartalta kohteen käyttäjälle avautuu ikkuna sen maisemaan. Maisemat ovat tarkoin valittuja kokonaisuuksia, jotka edustavat kauneinta Suomea. Audiovisuaalinen kokonaisuus luo katsojalle elämyksen läsnäolosta kyseisessä paikassa ja ajassa.

Maisema on OiOin kehittämä konsepti ja sen käyttöliittymä perustuu OiOin Pinta-menetelmään, jolla lähes mikä tahansa pinta voidaan muuttaa vuorovaikutteiseksi. Videosisältö on kehitetty yhteistyössä Flatlight Creative Housen kanssa.

Maiseman sisältö voi olla muutakin videota. Se voi olla mistä tahansa kohteesta tai tapahtumasta ja mahdollistaa vaikka matkustamisen maailman ympäri tai avaruuteen. Maisema soveltuu erinomaisesti messuille, teemapuistoihin, lentokentille, tapahtumiin ja opetuskäyttöön kustannustehokkaana ja näyttävänä tilaratkaisuna.

http://epressi-api.mailpv.net/go/2278163-442877-43114900