Gear 2:n ja Gear 2 Neon muotoilu, kevyemmät materiaalit ja premium-tason viimeistely heijastavat moderneja kellosuunnittelun trendejä. Kamera sijaitsee nyt kellojen rungossa, eikä enää rannekkeessa. Uusien värivaihtoehtojen ansioista Gearit sopivat tyyliin kuin tyyliin. Kellojen kotinäkymä ja kellotaulun ulkonäkö sekä fontit ovat täysin räätälöitävissä oman maun mukaan.

Arjen yhteiseloa

Gear 2 ja Gear 2 Neo ovat mainioita kumppaneita arkeen. Ilmoitukset tulevista puheluista, viesteistä ja sähköposteista on mahdollista saada suoraan kellon ruudulle. Puheluihin voi vastata tai ne voi tarvittaessa hylätä yhdellä sormen pyyhkäisyllä.

Uusissa Geareissa on muun muassa sisäänrakennettu infrapunalähetin, joten WatchON Remote -sovelluksen avulla Gearilla voi ohjata vaikkapa televisiota ja digiboksia. Sisäänrakennetun musiikkisoittimen ja bluetooth-kuulokkeiden avulla Gearilla voi kuunnella musiikkia lenkillä ilman, että älypuhelin on mukana matkassa. Uudet Gearit tukevat Samsungin tarjoamia fitness-sovelluksia ja ne toimivat myös sykemittarina. 

Uudet Gearit perustuvat Tizen-käyttöjärjestelmään ja ne ovat yhteensopivia niiden julkaisusta alkaen laajan Samsung-laitekirjon kanssa. Laitteet tulevat myyntiin huhtikuussa ja niiden suositushinnat ovat: Gear 2: 349€ ja Gear 2 Neo: 249€

 

 

Gear 2:n värivaihtoehtoihin lukeutuvat musta, kullanruskea ja villi oranssi. Gear 2 Neon vaihtoehtoja ovat hiilenmusta, mokanharmaa ja villi oranssi.