Elektroniset lämpökäsineet tuovat täysin uudenlaista mukavuutta talviseen ulkoiluun ja ulkona työskentelyyn. Oululainen Nevercold International on tiiviisti mukana alan kansainvälisessä kehityksessä, ja se tuo joulukuussa markkinoille kaksi uutta elektronista lämpökäsinemallia. Käsineissä on ohuet hiilikuitumateriaalista valmistetut lämpöelementit, jotka saavat virtansa pienistä ja kevyistä litiumioniakuista.

Lämpöelementit saavat energiansa sormikkaiden ranneosassa olevista pienistä 1800 mAh:n litiumioniakuista. Sormikkaiden lämpötilaa säädetään ranteessa olevasta painonapista. Säätö on kolmiportainen, ja asetuksesta riippuen lämpöä riittää 2-8 tunniksi.

Elektroniset Vermont-lämpökintaat kaikkein kylmimpiin olosuhteisiin

Elektroniset Nevercold Vermont -lämpökintaat ovat parhaimmillaan erittäin kylmissä olosuhteissa. Polyesterikankaasta valmistetuissa kintaissa on nahkainen kämmenosa ja 100 g Thinsulate™ -lämpöeriste. Kintaissa on sormenpäitä kiertävä lämpöelementtinauha sekä erillinen lämpöelementti kämmenselässä.

Nevercold Vermont -kintaiden ohuet ja kevyet 1800 mAh:n litiumioniakut on sijoitettu ranneosan akkutaskuun. Kämmenselässä olevasta painonapista voi valita kintaiden lämmitystehon, ja asetuksesta riippuen mukavaa ja tasaista lämpöä riittää 2-4 tunniksi. Elektroniset Nevercold Vermont -lämpökintaat soveltuvat erinomaisesti mm. talvikalastukseen, lasketteluun ja moottorikelkkailuun.