Uusi jopo Cruiser löytyy kaupoista kahtena versiona: Ekaksi on musta luksuscruiser, jossa on Herrmansin nahkakädensijat, kuuluisa Brooksin nahkaistuin ja ruskeat Schwalben Big Ben -renkaat (ovh 499 e). Sen lokasuojia koristavat nostalgiset kultaraidat.

Myyntiin tulee turkoosi peruscruiser (ovh 449 e). Kummatkin pyörät ovat yksivaihteisia.

jopo on sinivalkoinen

Kaikki jopot – 12” lasten pyöristä 26” isojopoon - on tehty viime syksystä asti Helkaman polkupyörätehtaalla Suomen Hangossa. Aiemmin alumiinirunkoinen jopo3 teetettiin ulkomailla, mutta nyt senkin tuotanto on siirtynyt Hankoon ja pyörä on teräsrunkoinen. 

jopo on mustavalkoinen

Perinteisen jopon uutuusvärit noudattavat fashion-maailman tämän kauden musta-valkoista trendiä. Catwalkeilta tuttu mustavalkoisuus leviää nyt myös pyöräteille musta-valkoisen (B/W) ja valkomustan (W/B) mallin myötä. Pyörissä on erikoiskomponentteja, kuten mustavalkoiset kädensijat, ketjut ja eriväriset lokasuojat.

Muut uudet jopo-värit ovat mattamusta ja sammaleen vihreä.

MALLIT

JOPO CRUISER (Brooks-malli) 26” 1-v, runkokorkeus 48 cm, ajajan vähimmäispituus 142 cm, vaihteet Shimano Nexus 1-v jalkajarru, musta, 499eur.  Tehty Hangossa – Made in Finland

JOPO CRUISER 26” 1-v, runkokorkeus 48 cm, ajajan vähimmäispituus 142 cm, vaihteet Shimano Nexus 1-v, jalkajarru, turkoosi, 449 eur. Tehty Hangossa – Made in Finland