Gear S voidaan varustaa omalla 3G SIM-kortilla, jolloin älykello on aina kytkeytyneenä verkkoon. Käyttäjä voi seurata sosiaalisen median palveluja, kalenteria ja muita sovelluksia kantamatta älypuhelinta mukana. Käyttäjä voi vastata viesteihin kuvaruutunäppäimistöllä tai S Voice -puhetunnistuksen avulla, ja tottakai Gear S:llä voi myös soittaa ja vastaanottaa puheluita. Puhelut voi siirtää älypuhelimesta älykelloon.

Gear S:ssä on kaksituumainen kaareva Super AMOLED-näyttö, joka istuu kaarevuutensa ansiosta ranteeseen parahultaisesti. Gear S:ää on helppo mukauttaa omaan tyyliin sopivaksi. Laite tukee kattavaa valikoimaa vaihdettavia rannekeita, joilla käyttäjä voi ilmaista omaa makua ja tyyliä.

GPS ranteessa

Gear S antaa nopean pääsyn tärkeimpiin tietoihin widgettien avulla. Se tukee muun muassa HERE -navigointipalvelua. Älykelloon voi myös tilata syötteet useasta eri uutispalvelusta ja käyttäjä voi seurata Facebookia ja Twitteriä suoraan älykellon ruudulta. GPS:n ja sisäänrakennetun sykemittarin ansioista käyttäjä voi helposti seurata omaa hyvinvointia ja kunnon kehitystä ilman älypuhelinta.

Gear Circle -kuulokkeet voi magneettilukituksen ansiosta ripustaa kaulakorun tavoin kaulaan. Kuulokkeissa on värinätoiminta, jonka voi asettaa ilmoittamaan tulevista puheluista ja viesteistä.

Samsung Gear S tulee kauppoihin lokakuun lopussa. Suositushinta 399 euroa.

Samsung Gear Circle tulee kauppoihin lokakuun lopussa. Suositushinta 129 euroa.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy S on varustettu 1 GHz tuplaydinsuorittimella, 2 "Super AMOLED -näytöllä (360 x 480) . Tizen-käyttöjärjestelmällä. Yhteysominaisuuksiin lukeutuu: Bluetooth 4.1, USB 2.0, NFC, WiFi: 802.11 b / g / n, A-GPS / GLONASS. Laitteessa on 512 Mt RAM-muistia ja 4GB * sisäinen muisti. Akku 300 mAh, IP67-luokiteltu, Anturit: kiihtyvyysanturi, GPS, gyroskooppi, kompassi, sykemittarit ja UV-, barometri.

*Vapaana oleva muisti voi olla ilmoitettua pienempi järjestelmätiedostojen johdosta.

Tyyli on köyhän perusoikeus; Samsungin älykello ja kuulokkeet ovat trenditietoisen valinta.