DNA:n maaliskuun kolmen kärki ei muuttunut helmikuusta. Applen iPhone 4s piti helmikuussa ottamansa ykkössijan myös maaliskuussa, kakkosena jatkaa edullinen perusälypuhelin Samsung Galaxy Trend Plus ja kolmannella sijalla on Applen edistyksellinen iPhone 5s.

Samsungin laitteita on listalla viisi, ja niistä jokaisella on oma kohderyhmänsä varsin erilaisine käyttötarpeineen. Samsungin älypuhelinperhe saa odotetun lisän 11.4., jolloin Samsung Galaxy S5 -lippulaivakännykkä saapuu myyntiin DNA:n myyntikanaviin.

Nokialta listalla on kaikkiaan kolme puhelinta: Nokia Lumia 520:n seuraan listalle uusina nousivat Nokia Lumia 625 ja Nokia 208. 

"Kuluttajille matkapuhelin on entistä vahvemmin laite, jolla nautitaan verkossa tarjolla olevaa viihdettä, kuten musiikkia, televisio-ohjelmia ja korkealaatuisia videoita. Kuluttajat kysyvät yhä useammin 4G-puhelimista ja niiden käyttömahdollisuuksista, ja näistä mieluusti myös kerromme, sillä 4G-verkkomme laajenee kaupunkialueiden lisäksi nyt nopeasti myös haja-asutusalueilla. 4G-verkkojen tuomat hyödyt on selvästi löydetty, ja kuluttajat valitsevatkin puhelinta päivittäessään yhä useammin 4G-laitteen ja siihen tarkoitetun 4G-liittymän", kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.


DNA:n myydyimmät puhelimet maaliskuussa 2014

1. Apple iPhone 4s
2. Samsung Galaxy Trend Plus 
3. Apple iPhone 5s 
4. Samsung Galaxy S4 mini 
5. Samsung Galaxy S4 4G+ 
6. Samsung Galaxy Ace 3 4G 
7. Samsung Galaxy S III 4G 
8. Nokia Lumia 520 
9. Nokia Lumia 625 
10. Nokia 208


DNA julkaisee myydyimmät-seurannan kuukausittain. Tiedot perustuvat DNA:n eri myyntikanavissa kerättyihin myyntilukuihin. Aiempien kuukausien myyntitilastot: www.dna.fi/dna-oy/myyntitilastot