Harley-Davidsonin 110-vuotisen historian mittavimman tuotelanseerauksen uusimmat mallit ovat retro Low Rider, ketterä SuperLow 1200T ja häijynoloinen Street Bob Special Edition.

Low Rider

Vuonna 1977 Harley-Davidson loi ikoniksi muodostuneen Low Riderin.Nyt tuo mahtaileva asenne palaa estradille, kun legendaarisen Low Rider -nimen saanut täysin uusi cruiser-pyörä vyöryy valokeiloihin yhdistäen suorituskyvyn klassiseen tyyliin, jonka esikuvan tunnusomaisia elementtejä ovat muun muassa kiiltävä ajovalon lippa ja Wrinkle Black -maalatut yksityiskohdat.

Twin Cam 103 -moottorin suorituskyvystä ja väsymättömästä tehosta kertovat puolestaan käheänä jyrähtävä ääni. Pyörän jousitus on säädetty takaamaan tarkka ohjattavuus ja miellyttävä ajokokemus pitkilläkin reissuilla, kun taas nopean pysäytyksen varmistavat kaksi etulevyjarrua. Sekä uusi istuin että ohjaustangon nousuputket ovat säädettävissä, mikä takaa paremman sopivuuden kaikenkokoisille ajajille.

Runsas valikoima Genuine Motor -varusteita antaa ajajalle lukemattomia mahdollisuuksia kustomoida pyörästä oman näköisensä.

SuperLow 1200T

SuperLow 1200T yhdistää ketterän rungon keskeisimpiin touring-ominaisuuksiin. Pyörän vakiovarusteisiin kuuluvat irrotettava tuulilasi, lukittavat sivulaukut ja Michelin®Scorcher ™ 11T -renkaat. Lisäksi pyörään voidaan asentaa erillisiä varustetelineitä ja selkätukia useiden kiinnityspisteiden ansiosta. Istuin ja ohjauslaitteet on muotoiltu ergonomisesti niin, että ajaminen on miellyttävää pitkilläkin matkoilla.

Suorituskykyinen SuperLow 1200T jaksaa kuljettaa isompaakin kuormaa, kiitos tehokkaan 1200-kuutioisen Evolution V-Twin -moottorin. Pyörä painaa 53,5 kiloa vähemmän kuin Harley-Davidsonin kevyin Big Twin -touring-moottoripyörä, mikä tekee siitä koko malliston kevyimmän matkapyörän. 

Street Bob Special Edition

Street Bob ® Special Edition on pakattu täyteen toinen toistaan upeampia ominaisuuksia kaikkien Harley-Davidson -kuljettajien iloksi. Harley-Davidsonin Factory Customization -ohjelman innoittamana luotu uusi moottoripyörämalli tulee myyntiin vain tietyillä markkinoilla Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueella.

Pyörässä on tehokas 1690-kuutioinen moottori, viisipuolaiset valualumiinivanteet sekä uniikki kaksisävyinen grafiikkaviimeistely. Mukana on myös kahden istuttava Badlander®-satula.

Uudessa mallissa on säilytetty kaikki tärkeimmät piirteet riisutusta Big Twin -mallista, kuten lyhennetty takalokasuoja, Fat Bob ® -tankki sekä mustattu moottori. Myös viisipuolaiset split-valualumiinivanteet on viimeistelty mustalla värillä, jota kontrastina toimiva kromi korostaa. Pieni ape hanger -ohjaustanko on puolestaan korvattu pyörän profiilia madaltavalla drag-tyylisellä tangolla. Profiililtaan erikoismalli on tyylikkään pelkistetty aina polttoainetankista takalokasuojaan asti.