Vuoden 2015 malliston uusia juttuja mallisarjoittain:

Road Glide Special® -moottoripyörä

Road Glide Specialissa on runkoon asennettu, tuuletusaukoilla varustettu kate, joka minimoi päähän kohdistuvan tuulenvastuksen sekä Dual Reflector Daymaker™ LED -etuvalot, huippuluokan Boom! Box -tietoviihdejärjestelmä, parannettu jousitus ja linkitetyt Reflex™-ABS-jarrut.

Street Glide® Special

Uusi Harley-Davidson Street Glide Special on täysvarusteltu versio suositusta Touring-mallista. Siinä on muun muassa tehokas Twin Cam 103™ -moottori, Boom! Box 6.5GT -tietoviihdejärjestelmä, tuuletusaukoilla varustettu Batwing-kate, kaksoishalogeenietuvalot, vahvistetut valualumiinivanteet ja linkitetyt Reflex™-ABS-jarrut.

Uusi jarrujärjestelmä Softail® -malleihin

Softail-mallien uusi jarrujärjestelmä mahdollistaa entistä paremman tuntuman ja herkkyyden sekä vähentää käsijarruvivun käyttöä jopa 40 prosentilla. Uudessa etujarrujärjestelmässä on jäykkä nelimäntäinen etujarrusatula, jossa on 34 ja 32 millimetrin männät, kitkapintamateriaalista valmistetut korkealuokkaiset jarrupalat, uusi pääsylinteri sekä uusi 300 millimetrin etujarrulevy. Jarrusatulan ja pääsylinterin päivitetty muotoilu näkyy jatkossa jokaisessa uudessa mallissa.

Ultra Limited Low -moottoripyörä

Harley-Davidsonin ergonomiset ratkaisut takaavat luotettavan ajotuntuman ja kaikkien aikojen matalimman istuinkorkeuden huippuvarustellussa matkapyörässä. Kokonaisuuden täydentävät useat RUSHMORE-projektin ansiosta kehitetyt ominaisuudet ja tietysti Harley-Davidsonin klassinen tyyli.

CVO™ Street Glide® -moottoripyörä

Uusi Boom! -äänijärjestelmä tarjoaa 600 watin suoratoiston, jonka mahdollistavat neljä bi-amp-kytkettyä kolmitiekaiutinta edessä ja takana. Tämä rajoitetusti saatavilla oleva bagger on kuin jylisevän äänentoiston ja erittäin laadukkaan äänen tuottava konserttilava pyörien päällä. Kaiken kruunaa yksityiskohtainen maalipintojen viimeistely ja neljä värivaihtoehtoa.

CVO Road Glide® Ultra -moottoripyörä

Kromilla ja custom-maalauksella viimeistelty valioluokan matkapyörä tarjoaa korkealuokkaiset aerodynaamiset ominaisuudet ja kaiken tarvittavan touring-ajoon. Pyörän ehtymättömänä voimanlähteenä toimii Screamin’® Eagle Twin-Cooled™Twin Cam 110™ -moottori.

Uusia värejä

Valittavana on muun muassa kahdeksan uutta custom-väriä, kuten Black Magic ja Radioactive Green sekä uudet Hard Candy Custom™ -metallivärit Cancun Blue Flake ja Quicksilver Flake.