Kokkolalainen Oy Finn-Marin Ltd lanseeraa nytn syksyllä 2015 kokonaan uuden alumiinivenemalliston. Uusi tuotesarja on nimeltään Finnmaster Husky.

- Olemme saanet viime vuosina paljon kyselyitä asiakkailtamme ja jälleenm yyjiltämme alumiiniveneistä ja halusimme vastata tähän kysyntään. Vaikka olemme panostaneet vahvasti lasikuituveneiden tuotekehitykseen, niin olisi silti jäänyt palvelematta iso osa venemarkkinoista, jos emme olisi kehittäneet alumiinivenesarjaa, toteaa Oy Finn-Marin Ltd:n vientijohtaja Jarmo Kinnunen 


- Olemme panostaneet siihen, että veneissä on täydellinen etuavotila, paras ajoergonomia, ylivertaiset tilaratkaisut ja turvallista matkustaa. Runko- ominaisuudet on suunniteltu yhdessä parhaiden venesuunnittelijoiden kanssa. Olemme onnistuneet luomaan hiljaisen, lujan ja tukevan rungon, joka on valmistettu 5083-alumiinista ja, jossa on erinomaiset ajo-ominaisuudet. Tämän olemme yhdistäneet nykyaikaisimpaan muotoiluun, luonnehtii puolestaan Oy Finn-Marin Ltd:n tuotekehitysjohtaja Osmo Roukala. 


Veneiden värimaailma on ajaton sekä samalla urheilullinen ja käytännöllinen. Kaikki sisustus lattiasta paneeleihin ja tuulilasista tyynyihin on alumiininharmaan, mustan ja valkoisen väristä, mikä antaa veneille tyylikkään viimeistelyn. Punaiset tikkaukset tyynyjen ja tuolien saumoissa antavat sisustukselle viimeisen silauksen. Tuulilasissa on räväkkä ja urheilullinen muotoilu. Tuulilasin kehykset on valmistettu mustasta, eloksoidusta alumiinista, joka kestää paremmin korroosiota ja kulumista sekä hylkii paremmin likaa. Veneiden lattiapinnat ovat käytännöllistä ja helppohoitoista alumiinia. Yhdessä rungon molemmin puolin sijaitsevien isojen uimatasojen ja mustien paksujen törmäyslistojen kanssa Husky-veneet tarjoavat valmistajan mukaan uudenlaisen muotoiluelämyksen.