Rungon muotoilussa on erityisesti huomioitu käyttötarkoituksen ja keulapainoisen rakenteen asettamat vaatimukset. Runko on kantava ja peräosan v-kulma on loivahko, mikä pienentää huomattavasti moottoritehon tarvetta ja madaltaa liukukynnysnopeutta. V-kulma jyrkkenee nopeasti keulaa kohti mentäessä, joten runko on miellyttävä vaativassakin aallokossa.

Korkeat ja tukevat keulakaiteet helpottavat maihinnousua. Kansitilat ovat käytetty tehokkaasti hyödyksi. Avotilan varalaidat ovat kapeat ja korkeat, jotta lattiapinta-ala on saatu mahdollisimman suureksi ja pääsy veneen ulkoreunoille helpoksi. Taka-avotilan lattian alla on kolme suurta säilytysruumaa. Perästä löytyy myös käytännöllinen lepuuttajateline sekä neljä kappaletta lepuuttajia. Taka-avotilassa on takapenkki, joka muodostuu L-sohvaksi laskemalla paapuurin-puolen klaffipenkin alas. Perässä on uimatasot vakiona kummallakin puolella.

Veneen ohjaamo ja keulahytti muodostavat tilavan ja miellyttävän kokonaisuuden. Ohjaushytissä on kuljettajan paikan lisäksi pöydän ympärillä istumapaikat neljälle matkustajalle. Apukuljettajan puoleinen selkänoja on kääntyvä. Pöydän voi laskea alas ja näin muodostuu ohjaushyttiin ylimääräinen nukkumapaikka. Pentterissä on runsaasti käytännöllistä säilytystilaa, 50 litran jääkaappi, liesi sekä painevedellä varustettu allaskokonaisuus. Istumatilaa voi lisätä vielä ylimääräisellä patjalla joka tulee allaskokonaisuuden päälle.

Ohjaamon takaliukuovi on käytännöllinen ja helppotoiminen. Liikkuminen ohjaamosta avotilaan on vaivatonta ja näkyvyys ohjaamosta on erinomainen joka suuntaan. Avattavat sivuikkunat sekä kattoluukku lisäävät ohjaamon ilmavuutta. Keulassa on makuutilat kahdelle sekä erillinen WC-tila, joka on varustettu sähköisellä vessalla sekä pesualtaalla.