Husky R6 on yhteys- tai kalastusvene, joka soveltuu myös päiväretkelle saaristoon. Veneessä on korkeat varalaidat ja siihen on helppo nousta keulan ja takakannen kautta. Keulan ankkuriboksiin voidaan asentaa keulaportaat. Veneessä on helppo liikkua pulpettien välissä olevan kaksiosaisen välioven ansiosta. Tilavassa etuavotilassa  sijaitsevat lepuuttajatelineet ja neljä lepuuttajaa.

Husky R6 runko lupaa ongelmattomia ajo-ominaisuuksia je merikelpoista menoa.

Husky R6-veneessä on suuri tuulilasi, joka suojaa mukavasti myös takapenkillä matkustavia tuulelta. Ajovalot on integroitu tuulilasin takakulmiin. Ohjauspulpetissa on tilaa jopa 10” karttaplotterille. Ohjauspaikka on varusteltu viistolla jalkatilalla, mukinpidikkeellä sekä 12 voltin sähköpistokkeella.

Kuljettajan puolella on myös käytännöllinen säilytyslokero pientavaralle. Apukuljettajan pulpetissa on tilava ja lukittava hansikaslokero, jonka sisällä on myös tupla USB-liitäntä. Molemmissa pulpeteissa on isot, lukittavat säilytystilat, jotka toimivat samalla avaimella kuin hansikaslokero.

Kuomu on piilossa omassa kotelossaan takapenkin takana eikä se näin häiritse matkustajia. Takapenkin alla on säilytystilaa, jonne voi sijoittaa kaiken päiväretkelle tarvittavan. Takana on kaksi alumiinista ankkuriboksia sekä reilunkokoinen uimataso. Vene on luokiteltu 130 hevosvoimaan asti, mutta toimii erinomaisesti jo 100 hv:n moottorilla.

Husky R7 -veneessä on korkeat varalaidat ja keulasta on helppo nousta veneeseen ottamalla tukea keulakaiteesta tai vaihtoehtoisesti takaosan kulkuväylien kautta, jotka sijaitsevat U-sohvan molemmin puolin. Keulan ankkuriboksiin voidaan myös asentaa keulaportaat. Etuavotilassa sijaitsevat lepuuttajatelineet ja neljä lepuuttajaa sekä runsaasti tilaa esimeriksi kalastukseen tai tavaroiden kuljettamiseen.

Ajovalot on integroitu tuulilasin takakulmiin. Kuljettajan ja apukuljettajan istuinpaikat ovat ergonomisia ja varustettu viistolla jalkatilalla. Ohjauspaneelissa on tilaa jopa 12” karttaplotterille ja siinä on myös 12V virran ulostulo. Kuljettajan sivulla on käytännöllinen säilytyslokero pikkutavaroille. Apukuljettajan pulpetissa on lukittava hansikaslokero sekä säilytystasku. Offshore-tuolit ovat tukevat ja mukavat ja antavat hyvän tuen. Apukuljettajalla on tukeva käsinoja ajomukavuuden lisäämiseksi. Kumpikin pulpetti on varustettu tilavalla, lukittavalla säilytyslokerolla, jotka toimivat samalla avaimella kuin hansikaslokero.

Husky R7 tarjoaa mukavat tilat päiväretkelle isommankin porukan kanssa

Taka-avotila on luokkansa tilavin ja tarjoaa hienot puitteet vaikka illanvietolle. Se on varusteltu mukavalla U-sohvalla, jonka saa helposti muutettua aurinkotasoksi kahdella lisätyynyllä. Sohvan alla on runsaasti säilytystilaa, mm. kylmäboksille. Kuomua säilytetään omassa kotelossaan, jossa se ei häiritse matkustajia. Takana on kaksi alumiinista ankkuriboksia sekä reilunkokoinen uimataso.