Uusi akkukäyttöinen katkaisu- ja jiirisaha on sarjansa pienin ja hyvin kompakti – se painaa vain 11,5 kiloa. Saha mahdollistaa saman tarkan ja täsmällisen tarkkuussahauksen kuin vastaavat johdolliset tuotteet. Tämä on DEWALTin ainutlaatuisen XPS-varjolinjailmaisimen ansiota. Se on tekniikka, joka valaisee työkohteen LED-valolla. Terän varjo näyttää sahauslinjan, joka siten pysyy aina tarkkana.


DCS365 18 V XR painaa vain 11,5 kiloa. Alumiininen sahauspöytä, rajoitin ja sivukahvat on suunniteltu niin, että ne tarjoavat mahdollisimman hyvän vakauden. Lisäksi kaksi pidintä antaa mahdollisimman hyvän tuen isoja levy-osia sahattaessa.


Iso etu uudessa sahassa on myös se, että siinä on sama vahvan työkalun tuntu kuin johdollisessakin laitteessa. Leikkauskapasiteetti on iso, 250 mm x 50 mm, ja terä-nopeus on jopa 3 750 kierrosta minuutissa. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdellä latauksella teet noin 200 katkaisua (5 Ah:n litiumioniakulla) 45 x 90 mm puutavarasta. Se riittää koko työpäiväksi ja tuottavuus saadaan maksimoitua. Uuden jiiri-järjestelmän ansiosta kiinteät jiirikulmat on helppo asettaa nopeasti oikealle ja vasemmalle asteikolla 0-48°. Esisäädetyt vakiokulmat ovat 0°, 15°, 22,5°, 30° ja 45°.

Mukana toimitetaan pölypussi ja liitäntä Airlock-pölynimurointijärjestelmään, joka suojaa käyttäjää ja konetta pölyhiukkasilta.
Sahaa on saatavana 4 Ah:n akuilla ja latauslaitteella (M2-malli) ja runkoversiona (N-malli) ilman akkuja ja laturia, jolloin voi hyödyntää jo mahdollisesti
olemassa olevia saman XR-sarjan Li-Ion –akkuja.
Hinnat DCS365M2 € 699 ja DCS365N € 499 sisältäen alv:n 24 %.