Puhelimen käyttöliittymä on suunniteltu tekemään sisällön jakamisesta ja sosiaalisesta viestimisestä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Galaxy Ace Stylessa on erinomaisella automaattitarkennuksella varustettu viiden megapikselin kamera, jolla saa selkeitä kuvia tilanteessa kuin tilanteessa. Se osaa myös tallentaa videokuvaa FullHD-tarkkuudella.

– Samsung luo teknologiaa kaikenlaisille ihmisille ja kaikenlaisiin tarpeisiin, budjetista riippumatta. Galaxy Ace Style on puhelin aktiivisille ihmiselle, jotka haluavat erinomaiset älypuhelintoiminnot edulliseen hintaan, toteaa Samsungin telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy Ace Styessä on 1,2 GHz:n tuplaydinsuoritin ja WVGA-näyttö (800x480).  Käyttöjärjestelmä Android 4.4 (KitKat). Yhteysominaisuuksiin lukeutuu Bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n ja NFC (UICC). Laitteessa on 512 MB RAM-muistia ja 4 GB sisäinen sisäinen tallennustila* ja tuki jopa 64 GB muistikorteille. Akku 1500 mAh. Laite saapuu Suomessa myyntiin toukokuussa ja sen suositushinta on 169 €.