Amerikkalainen aikakauslehti Fast Company julkaisi uuden Adoben kanssa yhteistyössä kehitetyn mobiilisovelluksen. Sovellus tuo saataville uudenlaisen mobiilikokemuksen yhdistämällä lehden kuukausittaisen sisällön, reaaliaikaiset uutiset, muita Fast Companyn tarjoamia sisältöjä sekä lehden toimituksen valikoimia artikkeleita.

Fast Companyn sovellus on nyt saatavilla iPhonelle ja iPadille App Storesta. Sovelluksessa on pääasiassa kolme osaa: Top 5 koostuu Fast Companyn toimittajien päivittäin valitsemista uusista ja kiinnostavista artikkeleista; uutisvirta näyttää Fast Companyn verkkosivujen tuoreimmat artikkelit; ja lisäksi mukana on muita Fast Companyn sisältöjä sekä kuukausittain ilmestyvän lehden sisältö lukijaystävällisesti artikkeleina.

 

Käyttäjät suosivat mobiiliversioita

Uuden sovelluksen betatestaajista 80 prosenttia kertoi pitävänsä uutta, jatkuvasti päivittyvää sovellusta parempana kuin olemassa olevaa digilehteä. 75 prosenttia suosittelisi sovellusta muille. Testaajat olivat kiinnostuneita saamaan sisällön iPhoneensa, jota 64 prosenttia testaajista käytti sisällön selaamiseen.

Fast Company -lehti on nyt ladattavissa App Storesta. Tutustu sovelluksen tekoon ja tarinaan Adoben blogissa ja lataa sovellus täältä.