Fusion DAB100A vastaanotin on helppo asentaa ja ottaa käyttöön ja se sopii alussa uusimpiin Fusion Audiosoittimiin, mutta jatkossa myös soittimiin joissa on Sirius satelliittiradion liitäntä. Vanhempiin laitteesiin tulee tehdä ohjelmistopäivitys ennen käyttöönottoa jotta se tunnistaa uuden DAB vastaanottimen.

Kun DAB vastaanotin on liitetty, Fusion radion näytöllä näkee aseman nimen, kuvauksen, ohjelmatyypin, kategorian ja dynaamisen segmentin (DLS). DAB+ on yhteensopiva EU, Norjan, Sveitsin, Australian ja Uuden Seelannin lähetyksille.

DAB+ vastaanottimen mukana toimitetaan oma antenniyksikkö, joka voidaan asentaa suoraan kanteen sellaisenaan tai mukana toimitettavalla antennijalalla. Antenni on IPx7 suojattu joten se kestää merelliset olosuhteet. DAB+ moduuli on itsessään IPx3 suojattu joten se tulee asentaa sisätiloihin.

DAB+ vastaanotin tulee saataville tammikuussa 2016, ja sen suositushinta on 169€ (sis 24% ALV). Pakkauksessa on mukana myös ulkoinen DAB antenni. DAB+ vastaanotin sopii alussa seuraaviin uudempiin Fusion malleihin: MS-UD650, MS-AV650, MS-UD750, MS-AV750, MS-RA70, MS-RA70N ja MS-BB100. Vanhemmat Fusion mallit tulevat perässä ohjelmistopäivityksellä.