Canon EOS -järjestelmäkameroiden mallivalikoima täydentyy EOS 760D- ja EOS 750D -malleilla.

EOS 750D on ihanteellinen valinta kuvaajalle, joka haluaa laadukkaita valokuvia ja Full HD -videoita lähinnä automaattisten kuvausohjelmien avulla. EOS 760D sen sijaan sopii kuvaajalle, joka arvostaa luovia ominaisuuksia ja käsisäätöjä.

EOS 750D tulee myyntiin toukokuussa, EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II KIT svh on 799 euroa ja EOS 760D puolestaan  toukokuussa, rungon svh on 750 euroa.

 

Canon tuo markkinoille peilittömän EOS M3 -järjestelmäkameran. EOS M3 –mallissa yhdistyvät Canon-kuvanlaatu ja järjestelmäkameran ominaisuudet pienessä kamerassa. Kamerassa on Canonin ensimmäinen 24,2 megapikselin APS-C-kokoinen CMOS-kenno ja

edistyksellinen DIGIC 6 -prosessori. Yhdistelmä tuottaa ensiluokkaisia valokuvia ja Full HD -videoita. Uuden Hybrid CMOS AF III -tekniikan ja 49 pisteen tarkennusjärjestelmän ansiosta automaattitarkennus tapahtuu todella nopeasti mahdollistaen kaikenlaisen liikkeen kuvaamisen. Tarkentaminen onnistuu jopa 6,1 kertaa nopeammin kuin alkuperäisellä EOS M –mallilla!

EOS M3 tulee myyntiin toukokuussa. Svh EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM KIT on 799 euroa.

Englanninkielinen lehdistötiedote ja kuvia verkossa: http://www.canon-europe.com/About_Us/Press_Centre/Press_Releases/Consumer_News/Cameras_Accessories/The_EOS_M3.aspx

 

Kamerauutuudet EOS 5DS ja EOS 5DS R rikkovat 35 mm:n kennojen rajoja tarjoten 50,6 megapikseliä, joka on suurin koskaan täysikokoisella kennolla saavutettu pikselimäärä. Erinomaisen kuvanlaadun lisäksi kameroissa yhdistyvät poikkeuksellinen resoluutio, reaktionopeus ja kestävyys. Yhdistelmää voi hyödyntää etenkin maisema-, arkkitehtuuri-, muoti- ja muotokuvauksessa – niin henkilökohtaisessa kuin ammattikäytössäkin. Kun tavoitteena on terävin mahdollinen kuva, EOS 5DS R:n alipäästösuotimen vaikutuksia eliminoivalla suotimella voidaan maksimoida kennon resoluutio ja kuvanlaatu.

 

Tänään julkaistaan myös maailman laajakulmaisin suoralinjaisen kuvan tuottava zoom-objektiivi1 Canon EF 11–24 mm f/4L USM. Superlaajan 11–24 mm:n polttovälialueen ansiosta EF 11–24 mm f/4L USM avaa aivan uusia luovia mahdollisuuksia maisema- ja arkkitehtuurikuvauksessa. Uudenlaisessa optisessa rakenteessa on kolme asfääristä linssiä, mukaan lukien hiottu asfäärinen elementti, jotka maksimoivat kuvanlaadun ja minimoivat vääristymät.

 

EOS 5DS tulee myyntiin kesäkuussa. Rungon svh on 3800 euroa.

EOS 5DS R tulee myyntiin kesäkuussa. Rungon svh on 4000 euroa.

EF 11-24mm f/4L USM tulee myyntiin maaliskuussa. Svh on 3000 euroa.