Uusi Canon EOS 6D Mark II on pieni täyden kennokoon järjestelmäkamera. Jykevän 26,2 megapikselin CMOS-kennon ja DIGIC 7 -kuvaprosessorin ansiosta EOS 6D Mark II tuottaa - kuvaajasta riippuen - ammattitasoista laatua. Ainakin vanhemmalla mallilla jälki oli heti kättelyssä vakuuttavaa, erityisesti videota kuvatessa.

Kameran ISO-herkkyys on jopa 40000, joten heikossa valaistuksessa kuvatuissa kuvissa on niukasti kohinaa ja ne ovat  teräviä. Kamera tarkentaa nopeasti ja vaeltamatta, kuvataanpa sitten kameran näytöllä tai käyttämällä etsintä. Näyttö on kääntyvä, mikä helpottaa taipuilua erilaisista kuvakulmista.

Uutuuskameran ominaisuuksia: Sarjakuvaus 6,5 kuvaa sekunnissa, 45 ristikkäistyyppistä automaattitarkennuspistettä, joista 27 toimii aukon arvolla f/8. Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus ja suuri pentaprismaetsin, sisäinen GPS, sekä yhdistettävyys älylaitteisiin Bluetooth tai Wi-Fi-yhteydellä

EOS 200D - uusi keikkakamera

Canon on julkaissut myös maailman keveimmän kääntyvänäyttöisen peilillisen järjestelmäkameran, EOS 200D:n. Kamerassa on maailman nopein näytöllä kuvauksessa käytettävä Dual Pixel CMOS-automaattitarkennus sekä DIGIC 7 -prosessori, jonka ansiosta sillä voi kuvata myös heikossa valaistuksessa.

Lisäksi kameran käyttöliittymäopasteet auttavat kuvaajaa valitsemaan haluttujen tehosteiden asetukset. Ja tietysti kuvien selaus, muokkaus ja jakaminen onnistuvat helposti älylaitteen kautta. Kameran väriksi voi valita mustan, valkoisen tai hopean ruskein somistein.

Näiden uutuuksien myynti alkaa heinä - elokuun vaihteessa, hjnnat välillä 630€ - 2200€.

 

Canon EOS 200D - tässä ruskeana. Muitakin kuoseja löytyy.