Muista Bustereista poiketen Phantomin voi varustaa kahdella moottorilla. Kaksimoottoriasennuksessa Phantomin järein vaihtoehto on kahden 350-hevosvoimaisen, 5,3-litraisen V8-Yamahan yhdistelmä.

Kaksimoottoriasennus mahdollistaa Yamahan elektronisen drive-by-wire -järjestelmän Helm Masterin täysimittaisen hyödyntämisen. Lisävarusteena saatava Helm Master -järjestelmä tuo veneeseen joystick-ohjauksen, jonka avulla satamaan ajo onnistuu helposti elektroniikan ohjatessa moottoreiden suuntaa, tehoa ja vaihteistoa. Matka-ajossa on käytössä moottoreiden automaattinen synkronointi, vakionopeussäädin ja automaattinen moottoritrimmi.

Vakiovarusteena Buster Q älynäyttö

Phantomin vakiovarustukseen kuuluu Busterin oma Buster Q -älynäyttö. Ohjauskonsoliin integroitu 16-tuumainen infotainment-järjestelmä kattaa kartat, moottorin mittarit sekä säätietojen, radion ja ohjevideoiden kaltaiset veneen toiminnot. Lisävarusteena on saatavana mm. AIS. Lisävarusteena Phantomiin saa myös kuljettajalle toisen 16-tuumaisen näytön ja kartturin paikalle 10-tuumaisen, jolloin veneessä on 42 tuumaa kosketusnäyttöjä.

Matkustamosta löytyvät X-Craftin valmistamat järeät joustoistuimet kuljettajalle ja kartturille sekä kolmelle matkustajalle. Takaosan U-sohvalle mahtuu istumaan toiset viisi henkeä.

Buster Phantomin runko painaa noin kaksi tonnia, joten moottoreineen ja polttoaineineen yhdistelmän kokonaispaino nousee 3000 kiloon. Pituutta veneellä on 9,48 metriä ja leveyttä 2,87 metriä.

Buster Phantomin toimitukset asiakkaille alkavat tammikuussa 2017.

Buster Phantom 2017

  • Pituus 9,48 m
  • Leveys 2,87 m
  • Paino 1 950 kg
  • Suositeltu koneteho 400–700 hv
  • Polttoainetankki 2 x 400 litraa

= = = = =