Land Rover valmistaa maailman ensimmäisen ylellisen ja  kompaktin SUV-avoauton, tai siis näitten yhdistelmän. Range Rover Evoque Convertible yhdistää Evoquen rohkean muotoilun monipuoliseen tekniikkaan ja taitettavaan kattoon. Kokonaisuus on siten kaikkiin vuodenaikoihin sopiva avoauto.

Täysautomaattinen katto laskeutuu 18 sekunnissa, ja se voidaan nostaa 21 sekunnissa jopa 48 km/ nopeudessa. Katon asento ei vaikuta tavaratilaan, jota on 251 litraa. Matkustamon sydämenä sykkii täysin uusi korkean resoluution 10,2-tuumainen kosketusnäyttö. Jaguar Land Roverin uuden sukupolven tieto- ja viihdejärjestelmä InControl™ Touch Pro saa ensi-iltansa Land Roverissa.

Kierähtämissuojajärjestelmä käyttää turvakaaria, jotka on piilotettu korin takaosaan. Kaksi alumiinitankoa laukeavat 90 millisekunnissa, jos auto kaatuu, ja luovat näin suojaisan tilan autossa olijoille.Land Roverin kevyet nelisylinteriset bensiini- ja dieselalumiinimoottorit ovat saatavilla uuteen malliin. Tehokas 240 hevosvoiman Si4-bensiinimoottori tarjoaa sitten suorituskykyä ja hienostuneisuutta. Dieselvoima on peräisin Land Roverin 2,0-litraisista Ingenium-moottoreista, jotka tuottavat tehokasta ja taloudellista suorituskykyä. Polttoaineen kulutus on alimmillaan 5,1 l/100 km ja CO2–päästöt 149 g/km.

Neliveto yhdessä Land Roverin 9-vaihteisen automaattivaihteiston, Terrain Response® -järjestelmän, kahluusyvyyden tunnistusjärjestelmän ja All-Terrain Progress Control (haastavien olosuhteiden pidonhallinta) -järjestelmän kanssa varmistavat, että avoauto toimii vuode ympäri.

Uutta Range Rover Evoque Convertible -mallia valmistetaan Land Roverin Halewoodin tehtaalla Isossa-Britanniassa yhdessä viisiovisen ja Coupé-mallin kanssa. Uutuus tulee myyntiin vuoden 2016 keväällä yli 170 markkina-alueella ympäri maailmaa.