ImagePROGRAF PRO-1000 on ammattitason valokuvatulostin, joka on tarkoitettu erityisesti taidekoulujen, taidegraafikoiden, suunnittelijoiden ja ammattivalokuvaajien käyttöön.Laite tuottaa erittäin laadukkaita tulosteita A2-koossa jo noin kuudessa minuutissa

 Uusi Crystal-fidelity-toiminto varmistaa, että valokuvista saadaan todenmukaisia ja poikkeuksellisen tarkkoja tulosteita. Langattoman yhteyden ja pilvipalvelutuen ansiosta laitteella voidaan tulostaa monenlaisista laitteista ja yleisistä sovelluksista.

12 pigmenttimusteen järjestelmänsä ansiosta laitteella saa aikaan laadukkaita tulosteita, joiden väriavaruus on laaja. Uusia musteita ovat Photo Black, Matt Black, Grey ja Photo Grey. Yhdessä erikoisvalmisteisen Chroma Optimizer -musteen kanssa ne varmistavat ammattilaislaatuiset mustavalkotulosteet, lisäävät mustan värin densiteettiä (tummuutta) ja antavat tasaisen kiillon. imagePROGRAF PRO-1000 tuottaa rakeettomia tulosteita, joissa on tasaiset väriliukumat ja joissa tummien alueiden sävy ei vääristy. Tulostimessa on myös A2-arkkien tuki, mikä mahdollistaa jopa 17-tuumaiset laadukkaat tulosteet.

Laitteen kanssa voidaan käyttää Canonin Print Studio Pro -laajennusta, joten ammattilaiset voivat tulostaa kätevästi monista edistyksellisistä kuvankäsittelyohjelmista, kuten Adobe Photoshopista ja Lightroomista. Monipuolisten liitäntöjen lisäksi imagePROGRAF PRO-1000 mahdollistaa myös langattoman tulostuksen mm. kannettavista tietokoneista, PC-tietokoneista, tableteista, älypuhelimista ja kameroista. Laite tukee myös pilvipalveluita, joten valokuvia voidaan tulostaa suoraan Dropboxin ja Google Driven kaltaisista palveluista. Lisäksi imagePROGRAF PRO-1000 voidaan integroida olemassa oleviin ammattilaistason työnkulkuihin, joten valokuvien tulostaminen on entistä helpompaa, tarkempaa ja tehokkaampaa.

Uusi imagePROGRAF PRO-1000 tulee myyntiin Euroopassa vuoden 2016 alkupuolella ja sen suositusvähittäishinta on 1300 euroa.