Uuden XR FLEXVOLT -akkujärjestelmän ansiosta DE WALT on onnistunut yhdistämään johdollisen työkalun tehon akkukäyttöisen työkalun vapauteen ja kehittänyt pyörösahan, joka sopii erityisesti ammattirakentajille. 


Uudet, hiiliharjattomalla moottorilla varustetut DCS575- ja DCS576-mallit ovat tehokkaita. Ne pystyvät sahaamaan yhdellä latauksella jopa 339 kappaletta 50x100 mm:n kokoista kakkosnelosta. Lisäksi uusissa malleissa, kehuu valmistaja, on markkinoiden paras sahaustarkkuus.  Myös erilaisten jiirikulmien asettaminen on nopeaa ja helppoa, ja automaattilukituksen ansiosta sahaustarkkuus on huippuluokkaa. Sisäänrakennettu LED-valo valaisee sahauslinjan ja puhallin poistaa pölyn sahauspinnalta. Näin sahaaminen pysyy paremmin hallinnassa ja sahattava kohta näkyy mahdollisimman hyvin. Johdottomien pyörösahojen kehitystyössä käyttäjämukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.


Kaikki laitteen yksityiskohdat ja toiminnot on suunniteltu parantamaan käyttömukavuutta, turvallisuutta ja suorituskykyä. Esimerkiksi laitteen kevyen ja kompaktin rungon painopiste on optimaalinen, joten käyttö on sujuvaa ja tehokasta eikä väsytä käyttäjää.
DE WALT tuo markkinoille lisävarusteina myös erityissuunniteltujen sahanterien sarjan, joilla tehokkuus paranee entisestään. Kuten nimi "Extreme Runtime" osoittaa, toiminta-aika on nyt entistäkin pidempi, ja yhdellä latauksella voi sahata jopa 119 % enemmän.

Suositushinta 729 euroa, sisältäen alv:n, 2 x akku, laturin ja vahvan laukun.