LG tuo kauppoihin huhtikuussa  kymmenen uutta LED ULTRA HD 4K  ja HDR -mallia. Samalla kauppoihin kiikutetaan neljä uutta perustason Full HD -telkkaria. 

LG UH950V on huhtikuussa lanseerattava huippumalli, jossa on Super UHD -tarkkuus, HDR Prime -tuki sekä 40 watin äänentoisto. Muut LCD-mallit Super UHD -tarkkuudella ovat UH850V ja hieman pelkistetympi UH770V. Kaikissa malleissa on täysin uusi IPS-näyttö, jonka päivitystaajuus on 200 hertsiä. Lisäksi näytön pinta vähentää heijastuksia. Televisioissa on kontrastia analysoiva ja parantava ohjelmisto, jonka ansiosta televisioissa on kaksi kertaa parempi väritarkkuus ja jopa seitsemän kertaa parempi kontrasti kuin perinteisissä televisioissa. Wide Color Gamut (WCG) -tekniikan ansiosta myös televisioiden väriavaruus on 20 prosenttia suurempi.

OLED ja HDR todellisille hifistelijöille

LG:n uusi OLED-malli 4K-tarkkuudella ja HDR-tuella on tarkoitettu tosi hönölle, arjen hifistille. Vuonna 2016 LG:n kaikissa uusissa OLED-televisioissa on HDR-tuki, joka lisää yksityiskohtien runsautta ruudun tummilla ja kirkkailla alueilla.

LG:n uudet televisiomallit saapuvat Suomen markkinoille huhtikuusta alkaen. Lisätietoja hinnoista, aikataulusta ja teknisistä tiedoista on alla olevassa taulukossa.

Lisätietoja:

LG TV 2016